SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Denise

1. Waarom deed je mee aan de cv van de maand verkiezing?

Denise: Ik deed mee aan de cv van de maand verkiezing omdat ik andere starters wil laten zien dat het mogelijk is om zelfs zonder diploma een goed gevuld cv te hebben. Daarnaast was ik benieuwd naar de feedback van recruiters. Met deze feedback heb ik mijn cv nog krachtiger kunnen maken.  

2.  Hoe zou je jouw cv omschrijven?

Denise: Mijn cv is iets waar ik trots op ben, het is namelijk echt een cv geworden wat helemaal bij mij past. Ik omschrijf mijn cv als opvallend, maar toch rustig en overzichtelijk. De opgedane ervaringen als onder andere vrijwilliger maken mijn cv uniek. Daarnaast is mijn cv kort en bondig.

3. Heb je wat aan de feedback die je hebt gekregen en wat was de beste feedback?

Denise: Ik heb zeker wat gehad aan de ontvangen feedback. Zo kreeg ik als feedback dat mijn intro krachtiger kon. Nadat ik zelf de intro een paar keer gelezen had deelde ik zelf deze mening ook. Na het grondig herschrijven van de tekst stond ik zelf ook veel meer achter de intro. Het past nu beter bij mij.

4. Welk cv van de andere finalisten vind je het beste en waarom?

Denise: Ik vind zelf het cv van bas ook erg goed. Alle informatie staat op 1 A4 en ik mis niks. 

5. Wat is jouw droombaan?

Denise: Mijn grote droom is om ooit op de spoedeisende hulp te gaan werken. De hectiek van de acute zorg trekt mij enorm. De spoedeisende hulp biedt veel afwisseling en technische handelingen. Twee aspecten die ik erg leuk vind aan de zorg.

6. Waarom gaat jouw cv winnen?

Denise: Mijn cv gaat winnen omdat het een professioneel, maar ook persoonlijk cv is. De recruiter krijg namelijk een kijkje in mijn leven en weet waarschijnlijk direct waar ik mijn energie uit haal. Tevens is mijn cv uniek omdat ik nog student ben, maar ondanks dat geruime ervaring heb opgedaan. 


Het cv van DeniseWil je naar de cv's en de interviewtjes van één van de andere finalisten? Dat kan natuurlijk!

Naar het cv van Bas ->

Naar het cv van Denise ->

Naar het cv van Jerney ->

Naar het cv van Sylvia ->

Naar het cv van Vincent ->

Naar het cv van Yvonne ->Zelf een keer meedoen met het cv van de maand? Dat kan natuurlijk ook.

Stuur je cv naar info@SollicitatieLAB.nl