SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Bas 


1. Waarom deed je mee aan de cv van de maand verkiezing?

Bas: Sinds Oktober was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Omdat voor mij nog heel erg open lag welke richting ik precies op wilde gaan, wilde ik graag met veel verschillende mensen in contact komen om mij te laten inspireren. En dat is gelukt, mensen uit alle hoeken van het arbeidsveld hebben mijn CV bekeken en ik heb nieuwe ideeën opgedaan. 

2. Hoe zou je jouw cv omschrijven?

Bas: Overzichtelijk, stoer en net een beetje anders dan anders. Door een foto te gebruiken die een beetje een speels karakter heeft heb ik geprobeerd te benadrukken dat creativiteit voor mij belangrijk is. Ik heb getracht om mijn twee kanten: het praktische regelende en organiserende aspect wat ik in mij heb en juist meer mijn abstractere creatieve kant vol met ideeën en verbetereingen in 1 CV bij elkaar te brengen.

3. Heb je wat aan de feedback die je hebt gekregen en wat was de beste feedback?

Bas: De beste feedback die ik gekregen heb ging over het duidelijk maken naar wat voor baan ik op zoek was. Zoals ik eerder al zei ligt dat absoluut niet vast voor mij, waardoor het lastig was om op te handelen. Toch heb ik geprobeerd m’n CV toch steeds iets scherper te maken met alle inzichten die gedurende de tijd ontstaan.

4. Welk cv van de andere finalisten vind je het beste en waarom?

Bas: Die van Vincent natuurlijk, zijn Rap is geniaal!

5. Wat is jouw droombaan?

Bas: Ik heb net mijn droombaan gevonden. 1 februari ga ik starten als projectmedewerker bij CultuurPuntAltena. Ik ga daarin culturele projecten bedenken, opzetten en begeleiden met een educatief karakter.

6. Waarom gaat jouw cv winnen?

Bas: Less is more! Mijn CV is maar één pagina. In één oogopslag kun je direct alles over mij te weten komen. Ik denk dat mijn kracht echt in de simplicity zit.


Het cv van BasWil je naar de cv's en de interviewtjes van één van de andere finalisten? Dat kan natuurlijk!

Naar het cv van Denise ->

Naar het cv van Jerney ->

Naar het cv van Sylvia ->

Naar het cv van Vincent ->

Naar het cv van Yvonne ->
Zelf een keer meedoen met het cv van de maand? Dat kan natuurlijk ook.

Stuur je cv naar info@SollicitatieLAB.nl