SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Jerney


1.  Waarom deed je mee aan de cv van de maand verkiezing?

Jerney: Het leek mij leuk en heel waardevol om een vakjury naar mijn cv te laten kijken. Alle tips zijn tenslotte welkom.
Daarnaast kan het nooit kwaad om op LinkedIn extra aandacht te krijgen voor je cv. Op het moment van mijn deelname was ik namelijk nog werkzoekend.

2. Hoe zou je jouw cv omschrijven?

Jerney: Overzichtelijk, professioneel, nodigt uit tot lezen en geeft een goed beeld van de persoon achter het cv.

3.  Heb je wat aan de feedback die je hebt gekregen en wat was de beste feedback?

Jerney: Ik heb niet alle tips een-op-een overgenomen, maar heb op basis van de feedback zeker een slag gemaakt in de overzichtelijkheid.Over het algemeen was de feedback heel positief, dus dat was een fijne opsteker.

4. Welk cv van de andere finalisten vind je het beste en waarom?

Jerney: Het cv van Vincent Mirck spreekt mij het meest aan. Het nodigt uit om te lezen/bekijken, is creatief en bovendien krijg je een goed beeld van hem.

5. Wat is jouw droombaan?

Jerney: Momenteel heb ik een leuke baan als Projectleider Communicatie bij de gemeente Rotterdam, een baan waar ik mijn ervaring in marketingcommunicatie goed kan toepassen en bovendien een bijdrage lever aan de missie van de stad om in 2050 volledig circulair te zijn. Waar ik over vijf jaar sta weet ik niet, maar zolang ik mij ontwikkel, kan samenwerken met leuke en inspirerende mensen, een bijdrage lever aan de maatschappij en mijn werkdagen ook nog eens voorbij vliegen, ben ik blij.

6. Waarom gaat jouw cv winnen?

Jerney: Een cv is meer dan alleen een opsomming van ervaring en kennis. Ik heb mijn best gedaan om ook een goed beeld te geven van mij als persoon, waardoor de kans op een match met een werkgever vergroot wordt. Daarnaast heb ik met mijn cv ook direct een visitekaartje proberen af te geven voor de manier waarop ik werk. Naar mijn idee is dat goed gelukt.

Het cv van JerneyWil je naar de cv's en de interviewtjes van één van de andere finalisten? Dat kan natuurlijk!

Naar het cv van Bas ->

Naar het cv van Denise ->

Naar het cv van Jerney ->

Naar het cv van Sylvia ->

Naar het cv van Vincent ->

Naar het cv van Yvonne ->Zelf een keer meedoen met het cv van de maand? Dat kan natuurlijk ook.

Stuur je cv naar info@SollicitatieLAB.nl