SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

 

Het cv van de maand oktober

Het wordt een opvallende editie. de cv van de maand verkiezing van oktober. Want voor het eerst in het 8-jarige bestaan van de verkiezing maken we winnaar live bekend. Namelijk in het webinar van 10 november tijdens de Nationale Sollicitatiedag.

Cees bespreekt in het webinar "Je cv anno 2021" dan de jurycommentaren bij de 5 genomineerde cv's. Dat levert natuurlijk veel tips op voor je eigen cv. Aan het eind van het webinar wordt het cv van de maand oktober bekend gemaakt.

De 5 genomineerde cv's zijn inmiddels te bekijken en ook jij kan natuurlijk je mening geven. Ga dan naar de speciale cv van de maand pagina. 

Natuurlijk kan je ook zelf met je cv meedoen aan de cv van de maand verkiezing. Deelname is gratis. De  inzendtermijn voor de november-editie sluit maandag 23 november om 12.00 uur 's middags. Dus test ook je eigen cv en stuur je cv naar info@SollicitatieLAB.nl.

Ik ben erg benieuwd naar de genomineerde cv's voor het cv van de maand oktober ->

Ik kom eigenlijk alleen maar te stemmen ->

Ik wil eigenlijk zelf ook wel een keertje meedoen->


Gratis webinar "Je cv anno 2020"

10 november is het Nationale Sollicitatiedag. De collega's van Sollicitatiedokter organiseren die dag een groot aantal gratis webinars en Cees is gevraagd een webinar te verzorgen over het cv. In het webinar gaat Cees, aan de hand van de 5 genomineerde cv's voor het cv van de maand oktober, in op de laatste ontwikkelingen rond om cv's. Dus wil je jouw cv helemaal 2021 maken, schrijf je dan snel in.

Inschrijven voor het webinar "Je cv anno 2021" ->

De arbeidsmarkt is aan het veranderen.

Het is de vraag die we veelvuldig krijgen: "Wat denken jullie dat de Coronacrisis gaat betekenen voor het vinden van een nieuwe baan in mijn beroep?" 

Inderdaad de arbeidsmarkt is aan het veranderen door de Coronacrisis. Wil je weten wat je kansen zijn? Wij hebben het per beroep op een rijtje gezet.

De kansen op de arbeidsmarkt per beroep ->


HET CV VAN HET JAAR 2019 komt uit Delft

De uitslag is bekend. Het beste cv van 2019 komt uit Delft en is van Jerney Steur. Haar cv kreeg van de vakjury net iets meer punten dan het infographic cv van Vincent Mirck uit Utrecht. Zijn cv werd 2e en het cv van Denise Bettink  uit Ede werd derde.

Ik ben benieuwd naar de uitslag ->

Ik ben benieuwd naar de 6 cv's van de finalisten ->

Wat vinden de 6 finalisten zelf van hun cv? ->

Ik wil ook graag meedoen aan de cv van de maand verkiezing ->EEN GOED BEGIN 2020

Ook in 2020 hebben we natuurlijk de eerste 20 dagen van het jaar, onze serie EEN GOED BEGIN. We zijn traditiegetrouw op 1 januari begonnen met Rob Witjes 

Naar de serie EEN GOED BEGIN ->


Cees in de Expert-Estafette van Werkblad-Magazine

Cees werd onlangs geïnterviewd door het Werkblad Magazine in het kader van hun expert-estafette. De kop is veelzeggend: "Is uw cv al PRET, het gaat om de inhoud"

Nu heeft het Werkblad maar een beperkt aantal woorden per item, maar daar hebben we bij SollicitatieLAB geen last van. Dus hebben wij het totale interview met Cees, waarin veel tips voor je cv.

Naar het uitgebreide interview met Cees ->

Meer SollicitatieLAB in de media ->


 

Een gat in je cv

Het is altijd lastig, een gat in je cv. Onlangs werd Ton geïnterviewd over wat te doen bij een gat in je cv door bijvoorbeeld ziekte.

Ik wil graag het interview met Ton even lezen ->

      Ik wil eigenlijk wel meer weten over hoe ik het beste kan omgaan met een gat in mijn cv ->


 

 

 

We stonden (weer) in de krant

Als SollicitatieLAB worden we regelmatig gevraagd onze mening te geven over onderwerpen die samenhangen met solliciteren. Bijvoorbeeld over:

        "hoe te zorgen dat jouw cv er met kop en schouders bovenuit steekt" ->

"7 lastige sollicitatievragen" ->

Meer SollicitatieLAB in de media ->Welkom bij SollicitatieLAB!

Als SollicitatieLAB zijn we  succesvol in het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan. We zijn betrokken en oprecht. Maar ook met een eigen stijl, waarin we confronterend zijn als het moet, maar altijd toewerkend naar een oplossing. Oplossingen ingegeven door onze ervaring, maar ook gebaseerd op feiten en kennis van de arbeidsmarkt. 

We hebben een werkwijze waarin de persoon centraal staat. Misschien daarom wel, zijn 90% van onze trajecten succesvol en eindigen in een baan. Meer weten over SollicitatieLAB en wat we voor jou kunnen betekenen, bel ons gerust en/of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot snel.

Cees Bakker (Telefoon: 06 537 90 492)

of per mail info@sollicitatielab.nl