SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van de maand juni


Het cv van Michel Deij is het cv van de maand juni

De Coronacrisis heeft de wereld op zijn kop gezet en de geluiden dat we de komende periode te maken gaan krijgen met een hoge werkloosheid nemen toe. Juist in deze tijd is het belangrijk om een up-to-date cv te hebben. We kregen de afgelopen maand dan ook veel inzendingen voor het cv van de maand juni. Cv's van werkzoekenden, maar ook van mensen die hun cv wilde testen voor het geval dat hun organisatie ook geraakt zou worden door de crisis.De cv's van de 5 genomineerden liet al zien dat de kwaliteit van de cv's deze maand hoog was.

De jury, dacht daar deze maand ook zo over. We citeren een jurylid: "ik heb gezien dat de kandidaten er veel tijd en aandacht in hebben gestopt. Dit zijn stuk voor stuk cv’s waar ik vrolijk van wordt. De cv’s nodigen uit om te lezen". Om dit laatste gaat het natuurlijk. Je wil graag dat je cv bij het scannen (cv's worden in eerste instantie niet echt gelezen) er uit wordt gepikt en degene die de 1e selectie maakt je in jou en je cv gaat verdiepen.

De jury was tevreden over de kwaliteit van de cv's. Dat bleek ook wel uit de gemiddelde waardering: 7,5 en dat is hoog. Hoe goed de cv's deze maand waren bleek dat elk jurylid met een ander cv als winnaar aan kwam. Maar toen alle punten waren geteld, bleek het cv van Michel Deij uit Almere de hoogste score te hebben een 7,8

De jury was vooral gecharmeerd van de overzichtelijke layout en vormgeving (voor een vormgever natuurlijk zijn visitekaartje), de nieuwsgierig-makende foto en de QR-code waarachter veel extra informatie. Natuurlijk had de jury ook nog een aantal tips voor zijn cv. Deze zijn, net als de feedback bij de cv's van de andere genomineerden, te lezen het cv van Michel hier op de website. 

Hoe spannend het was blijkt wel dat 2 cv's zijn geëindigd op een gedeelde 2e plek, met een mooie score van 7,6. Deze eer viel ten beurt aan de cv's van Edwin de Vries uit Hengelo en van Eveline de Bruijn uit Sittard.

De publieksprijs

Naast de juryprijs hebben we ook elke maand een publieksprijs. Ook hier was het spannend. Bezoekers hier op de website, maar ook op onze Facebookpagina en onze bedrijfspagina op LinkedIn, kunnen namelijk ook hun voorkeur uitspreken. 

Ook dat is deze maand massaal gedaan. In totaal werden er ruim 500 geldige stemmen uitgebracht. Ook weer opvallen hoe de scores op Facebook, LinkedIn en de website elke kaar weer verschillen. Ook deze maand. Maar na het tellen van de stemmen, bleek het cv van Deborah Burgmeijer uit Oldebroek de winnaar van de publieksprijs met 23% van de stemmen. Vlak voor de cv's van Eveline de Bruijn uit Sittard (22%) en Michel Deij uit Almere (21%).

De cv's van Michel en Deborah doen nu aan het eind van het jaar mee aan de cv van het jaar 2020 verkiezing.

We danken alle deelnemers van deze editie voor hun deelname. We hopen dat jullie iets kunnen met de feedback van de jury, want daar gaat het natuurlijk eigenlijk ook om. We danken natuurlijk ook onze deskundige jury voor al hun feedback en tips. Overigens is deze feedback te lezen bij de cv's van de genomineerden. En we danken natuurlijk alle stemmers. Blijf je favoriete kandidaat steunen door hun te tippen over leuke vacatures.

Zelf een keer meedoen?

Natuurlijk kan je ook zelf een keer meedoen. Meedoen is gratis. Stuur je cv naar  Info@SollicitatieLAB.nl onder vermelding van meedoen aan de cv van de maand verkiezing.

De genomineerden

 


Naar de feedback en de cv's van de kandidaten

Naar het cv van Deborah Burgmeijer ->

Naar het cv van Edwin de Vries ->

Naar het cv van Eileen van Warners ->

Naar het cv van Eveline de Bruijn ->

Naar het cv van Michel Deij ->Stemmen op de speciale stempagina ->

Stemmen via het stemformulier ->

Stemmen op de speciale Facebook-pagina ->

Stemmen op onze LinkedIn-pagina ->De jury van de maand juni

De jury bestaat deze maand uit:

  • Cindy Kusters van Amphia. We hebben de afgelopen maanden de sector Zorg even buiten de jury gehouden, maar we vinden het daarom extra mooi dat juist iemand van Amphia in de jury zit.


Inmiddels hebben we de feedback van de jury geplaatst op de website bij de 5 genomineerde cv's.

Zelf meedoen met de cv van de maand?

Dat kan natuurlijk. Deelnemen is gratis. Stuur je cv naar info@SollicitatieLAB.nl en je doet de volgende maand mee. Misschien wordt jouw cv ook wel cv van de maand.

Meer info over het meedoen aan het cv van de maand ->