SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van de maand augustus

Het was warm in augustus en dat merkten we direct in het aantal inzenders. Toch hebben we ook deze maand weer een mooie winnaar. De vakjury gaf het winnende cv een 8,1 gemiddeld en dat is één van de hoogste scores van dit jaar. 

Het cv van Veerle Visser  uit Utrecht springt er volgens de jury echt uit. Uit het juryrapport: "Een leuke, frisse, in het oog springende lay-out met veel icoontjes die mij als lezer uitnodigen om haar cv verder te willen lezen. Bovendien laat ze met haar visuele cv op een mooie manier zien wat ze doet met haar eigen bedrijf. ‘Practice what you preach’ is hier duidelijk van toepassing! Ook laat ze met het weergeven van haar visie en met mooie quotes zien waar ze voor staat. Niet het hoogste woord, wel het scherpste zicht; mooi gezegd! Een originele manier om je kwaliteiten te benoemen!"

Het cv van Terry van Raaphorst uit Zaandijk eindigde bij de jury op de 2e plek. Het cv van Tina Sneijders uit Vianen maakt de top 3 can de vakjury compleet. Inmiddels hebben we de feedback van de jury geplaatst bij de cv's van de genomineerden.  

De publieksprijs

Ook van de stemmers op de website, LinkedIn en Facebook kreeg het cv van Veerle Visser uit Utrecht de meeste stemmen.Haar cv kreeg maar liefst 38% van de stemmen. Het cv van Tina Sneijders uit Vianen eindigde als 2e met 27% van de stemmen. Met name op Facebook was haar cv populair. Omdat het cv van Veerle al het cv van de maand is, wint het cv van Tina dus de publieksprijs. Het cv van Terry van Raaphorst uit Zaandijk eindigde hier als 3e. Maar Terry heeft de hoofdprijs al te pakken, want gaat per 1 september aan de slag bij zijn nieuwe werkgever.

De cv's van Veerle en Tina doen nu aan het aan het eind van het jaar mee aan de cv van het jaar 2020 verkiezing.


De genomineerden

 


Naar de feedback en de cv's van de kandidaten

Naar het cv van Anita Sanders ->

Naar het cv van Mariella Voepel->

Naar het cv van Terry Raaphorst ->

Naar het cv van Tina Sneijders ->

Naar het cv van Veerle Visser->
Stemmen op de speciale stempagina ->

Stemmen via het stemformulier ->

Stemmen op de speciale Facebook-pagina ->

Stemmen op onze LinkedIn-pagina ->De jury van de maand juli

De jury bestaat deze maand uit:


Inmiddels hebben we de feedback van de jury geplaatst op de website bij de 5 genomineerde cv's.

Zelf meedoen met de cv van de maand?

Dat kan natuurlijk. Deelnemen is gratis. Stuur je cv naar info@SollicitatieLAB.nl en je doet de volgende maand mee. Misschien wordt jouw cv ook wel cv van de maand.

Meer info over het meedoen aan het cv van de maand ->