SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Tristan


Een aantal reacties van stemmers bij he cv van Tristan

Originele stijl. Pakkende kleurstelling, zeer creatief!

Erg origineel! Sterk format. Is een interessant curriculum.

Overzichtelijk en goede vormgeving. Origineel design 

Het cv bevat voor mij relevante punten.

Grafisch het beste.
 

De feedback van de vakjury

Een cv met een originele profielschets en een strakke en bovenal mooie opmaak.

Het is mij niet duidelijk bij wat voor soort functies de interesses liggen van Tristan. Het is misschien verstandiger om meer werkzaamheden te delen zodat duidelijk is wat je dagelijks doet/deed

Zijn cv valt gelijk op en is anders dan de rest! De kleurstelling past helemaal bij het lettertype. De opbouw van het cv is logisch en zijn verhalende schrijfstijl geeft een goed beeld over zijn kwaliteiten en ambities. Het smaakt naar meer en dat is positief! Zijn omschrijving bij de verschillende banen is wat summier, dat had uitgebreider gekund. 

Wat mij betreft is de persoonsbeschrijving is te lang. De huidige werkervaring staat niet bovenaan, anti-chronologische volgorde werkt over het algemeen beter.

Mooie opmaak van het cv, valt daarmee op.

Een mooi vormgegeven cv, maar de bruine kleur vind ik minder gelukkig gekozen. Het cv krijgt daardoor toch een retro-karakter en ik weet niet of je dat wil uitstralen. Ook is een bruine achtergrond moeilijk lezen met zwarte lettertjes.
Vrijwillig vind ik een goede toevoeging. Over het algemeen zou ik willen zien dat je meer ingaat op de bereikte resultaten.

Terug naar de speciale cv van de maand pagina ->