SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van de maand februari

De genomineerden

Wil je de cv's groter zien klik dan op de betreffende afbeelding van het cv of de link. Gedurende de verkiezing plaatsen we ook de feedback van de jury bij de cv's. Bij de cv's van de kandidaten kan je ook je stem uitbrengen.

Het cv van Cobi 

uit Dronten

Het cv van Danny 

uit Zwijndrecht

Het cv van Jacqueline 

uit 's-Hertogenbosch

Het cv van Sam 

uit Zoetermeer

Het cv van Steven 

uit Alphen a/d RijnStemmen voor het cv van de maand

Er zijn meerdere manieren om te stemmen:

  • Via het onderstaande stemformulier. Je stemt hier door het insturen van je top 3, waarbij je top 3 uit 3 verschillende cv's moet bestaan. Je kan ook een directe link gebruiken (dat werkt meestal prettiger). Per email-adres mag je 1x stemmen. 

Directe link naar het stemformulier ->
 

  • Op onze bedrijfspagina op LinkedIn: Je vindt daar een item per cv, door het item van je favoriete cv van een "interessant" te voorzien breng je een stem uit.

Naar onze bedrijfspagina op LinkdIn ->

  • Op onze Facebook-pagina hebben we een speciaal foto-album gemaakt met daarin de 5 genomineerde cv's van deze maand. Door de foto van je favoriete cv van een 'like' te voorzien breng je een stem uit

 Naar het fotoalbum op Facebook ->


De jury voor het cv van de maand januari

We hadden weer een mooie jury in januari
Alma Kerkhof van Noordhoff
Kim Lohstroh recruiter bij zorgdesQ
Marcel Borst van Bluetech Engineering en MIR 2020
Marloes van der Meeren- van Well van Laurentius
Pamela de Man van 's Heeren Loo
Roos Luthart van samen Voor Betere Zorg en
Sander Smorenberg van de NS


Veranderingen

  • Twitter: We stoppen met het delen van de reacties over de genomineerde cv´s. Twitter is namelijk steeds een minder actief medium aan het worden. 
  • Spelregels: Het is nog steeds zo dat zowel het cv van de maand, als de winnaar van de publieksprijs, zich plaatsen voor de cv van het jaar verkiezing. Wat wel gaat veranderen is de spelregel wanneer één cv zowel cv van de maand wordt als de publieksprijs wint, dan plaatst het cv dat door de jury als nummer 2 wordt aangewezen, zich voor de cv van het jaar verkiezing.
  • Spelregels 2: Wanneer 2 cv's bij de jury gelijk eindigen hebben we de regels iets aangepast. Vooraf even zeggen dat bij de berekening van het gemiddelde per cv, we de hoogste en de laagste score laten vervallen. Dit doen we omdat sommige juryleden soms extreem stemmen (bijvoorbeeld een 1 of een 10) en dit zou het beeld dan erg vertekenen. Maar eindigen cv's gelijk dan is bepalend welk cv door de jury het vaakst als nummer 1 is gekozen. Is ook dit gelijk, dan wint het cv met de hoogste waardering van een individueel jurylid. Een cv met 2x een 9 als waardering, wint dan voor een cv met 1x9 als waardering. Is er dan nog geen  beslissing, dan wint het cv met het hoogste niet gecorrigeerde gemiddelde. Levert dit allemaal geen winnaar op, dan loten we. Gelukkig is de uitslag meestal vrij duidelijk.