SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van de maand maart

Het is een opvallende editie geworden van de cv van de maand verkiezing, deze april editie. Allereerst konden we weer 5 opvallende cv's nomineren, die vervolgens door de vakjury werden gewaardeerd met een gemiddelde van 7,0. Vergelijkbaar met het gemiddelde van de afgelopen edities, maar toch was er deze editie 'anders dan anderen'. Kleurrijker zouden we bijna zeggen. Normaal gesproken worden we bedolven onder "blauwe" cv's. Cv's waarin de kleur blauw de boventoon voert. Deze editie was een stuk kleurrijker. Nu gaat het bij een cv natuurlijk om de inhoud en minder om de vormgeving of de kleurstelling. Des te opvallender dat de vakjury dit keer koos voor een opvallend vormgegeven cv, Namelijk het cv van Tristan van der Laan uit Breda en daarmee is het cv van Tristan het cv van de maand april.

Het cv van Ilse van Zanten uit Beinsdorp eindigde als tweede en het cv van Jeroen-Paul Brander uit Delft eindigde als 3e.

De publieksprijs

 

De april editie was ook bijzonder, waar het ging om de publieksprijs. Vorige maand viel het aantal stemmers tegen, maar deze maand werden er maar liefst meer dan 900 stemmen uitgebracht op de cv's van de 5 genomineerden. Het werd een nek-aan-nek race tussen 2 cv's. Op LinkedIn kreeg het cv van Jeroen-Paul Brander de meeste stemmen. Op Facebook kreeg het  cv van Ilse van Zanten de meeste stemmen en op de website was het cv van Ilse de favoriet en daarmee werd het cv van Ilse van Zanten winnaar van de publieksprijs met 36,3% van de uitgebrachte stemmen. Het cv van Jeroen-Paul eindigde met 32,2% dus op plek 2 en het cv van Tristan van der Laan  eindigde met 12,6% op plek 3 bij het publiek. En ook het cv van Ilse heeft bruin als dominante kleur.

De cv's van Tristan en Ilse doennu aan het eind van het jaar mee aan de cv van het jaar 2021 verkiezing


De genomineerden

Wil je de cv's groter zien klik dan op de betreffende afbeelding van het cv of de link. Bij de cv's is  ook de  feedback van de jury bij de cv's van de kandidaten te lezen. 

Het cv van Femma

uit Emmen

Het cv van Ilse

uit Beinsdorp

Het cv van Jeroen-Paul

uit Delft

Het cv van Sylwia 

uit Dedemsvaart

Het cv van Tristan

uit Breda

 

Stemmen kan tot 29 april 18.00 uur

 


Stemmen voor het cv van de maand

Helaas kan er niet meer gestemd worden. Volgende maand weer. Er zijn meerdere manieren om te stemmen:

  • Via het onderstaande stemformulier. Je stemt hier door het insturen van je top 3, waarbij je top 3 uit 3 verschillende cv's moet bestaan. Je kan ook een directe link gebruiken (dat werkt meestal prettiger). Per email-adres mag je 1x stemmen.  
Directe link naar het stemformulier ->

 

  • Op onze bedrijfspagina op LinkedIn: Je vindt daar een item per cv, door het item van je favoriete cv van een "interessant" te voorzien breng je een stem uit.

Naar onze bedrijfspagina op LinkdIn ->

  • Op onze Facebook-pagina hebben we een speciaal foto-album gemaakt met daarin de 5 genomineerde cv's van deze maand. Door de foto van je favoriete cv van een 'like' te voorzien breng je een stem uit

 Naar het fotoalbum op Facebook ->


De jury voor het cv van de maand maart

Trots zijn we weer over de vakjury voor deze maand. Een mooi divers gezelschap:
Annemieke Jonkman- Groen van Gemeente Midden-Groningen
Elvira Tibboel-Clemens van Captiva werving en selectie
Irene Keur van Haselhoff Groep
Roland Versteeg van De Staffing Groep
Ruud de Wit van Modoc
Simcha Korbee recruiter met o.a. ruime ervaring bij Rijksoverheid
Suzanne den Hollander➤ Loopbaancoach bij Werken in Haaglanden
Zelf meedoen aan de cv van de maand verkiezing?

Wil je een keer zelf meedoen aan de cv van de maand verkiezing, dat kan natuurlijk. Deelname is gratis. Je kan meedoen door je cv te sturen naar info@SollicitatieLAB.nl. De inzendtermijn voor de maart editie sluit op woensdag 24 maart 12.00 uur 's middags.

Meer informatie over het meedoen aan de cv van de maand verkiezing ->