SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Janneke


Het cv van Janneke behoeft enige toelichting. Janneke heeft haar cv omgezet naar een website. Nu kunnen we natuurlijk hier niet de hele website laten zien, maar je kan de website bereiken via deze link

Link naar de cv website van Janneke  ->

Terug naar de speciale cv van de maand pagina ->


Een aantal reacties van de stemmers op onze website

Omdat het een mooi kleurrijke, vrolijke  presentatie is. Precies zoals de persoon zelf.  Misschien ben ik als nicht niet helemaal objectief, maar degene die haar als personeelslid/collega gaat verwelkomen heeft BINGO met de hoofdprijs.  

Persoonlijk, authentiek en heel bijzonder. Mooi overzichtelijk en kleurrijk. Niet saai.

Janneke heeft dit zo persoonlijk gemaakt! Haar uitstraling vertaald haar cv. Ik hou van originaliteit. Met weinig zegt ze veel.

Het totaal iets anders is. Door de keuze van de kleuren in een oogopslag een hoop informatie geeft.
opvallend en duidelijk.

Janneke is enthousiast, innovatief en een bijzondere fijne vakvrouw! Verstand van zaken en doortastend.Janneke is een zeer prettige persoonlijkheid en krachtige uitstraling wat te zien is in haar werk. Enthousiast, gedreven en leuke innovatieve ideeën.

Dit cv  mij erg aanspreekt. Deze is niet standaard maar eigentijds. Dat verdient voor mij een stem. Durf anders te zijn.


Feedback van de jury bij het website cv van Janneke.

Tips

Niet in een opslag duidelijk wat ervaring is, zou bij sollicitatie een cv maken met link naar website

Duidelijker aangeven wat toekomstige droombaan is, interessegebied is nu erg breed hoewel voorkeur wel duidelijk is door manier van presenteren profiel;)

Website is toch altijd zoeken en wel een eyecatcher, maar zou ook zeker een ‘papieren’ versie erbij doen voor de uniformiteit of de minder ruimdenkenden.

Hoe mooi ook en hoe goed gedaan, een website als cv is niet praktisch voor een recruiter. Als recruiter wil ik ook een overview kunnen zien.

Er gaat best wel wat tijd in zitten om alles even te bekijken, goed natuurlijk als de persoon engaged blijft, maar ook een stukje risico. Veel recruiters hebben/nemen die tijd niet. Blijf ervoor zorgen dat je bezoekers betrokken weet te houden.

Schreeuwerige kleuren. Moet je aanspreken. Ik zou iets minder uitgesproken zijn.

Al die kleuren zijn wel vrolijk maar komen ook kermisachtig over: zou iets minder verschillende kleuren gebruiken. Ook een versie maken om te printen zodat je als selectielid het cv kan voorzien van vragen en aantekeningen (is misschien wel ouderwets maar wordt nog steeds gedaan).  

Leuk en origineel maar maakt solliciteren via een sollicitatieformulier op websites wel lastiger. Het website cv is opvallend maar misschien ook iets te kleurrijk. De startpagina bevat weinig informatie maar op detailpagina's heel veel informatie. Dit maakt het lastig de kern eruit te halen. Ik zou toch beginnen met een samenvatting. Zodat je startpagina direct meer informatie geeft. Ik zie de gemiddelde recruiter niet door de hele website klikken.


Top

Originele presentatie! 

Echt tijd en moeite ingestoken door website te maken. Goed duidelijk omschreven wat haar werkervaring is.
Heel specifiek benoemd wat haar kwaliteiten zijn.

Het cv in de vorm van een website is onderscheidend, leuk gedaan.

Innovatief, simpel en persoonlijk.

Heel creatief en echt anders dan een normaal cv! Met name het stukje “Andere aan het woord” vind ik heel leuk om te lezen.

Mooie nieuwe aanpak via een website. Komt enthousiast over.

Origineel om je eigen website te maken. Leuk! Spreek creativiteit en enthousiasme uit.

Openhartig en transparante verhalen. Je leert Janneke echt kennen.