SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van de maand juli

Het zijn speciale tijden. Dat geldt ook voor de cv van de maand verkiezing in juli. Want voor het eerst in 8 jaar kwamen de juryleden er niet echt uit. Zoals gewoonlijk waren de meningen weer verdeeld. Nu vragen we de juryleden behalve naar de plus- en min-punten per cv ook om een cijfer te geven. Normaal gesproken levert dit dan een duidelijke winnaar op.Nadat de punten waren geteld staakten de stemmen. Het was duidelijk dat de cv's van Eric Kurstjens uit Groesbeek en Anouk Vrinzen uit Sint-Odiliënberg buiten de top 3 vielen en het cv van Lieke Vermeer uit Oosterstreek als 3e was geëindigd. 

Maar de cv's van Karin Spoelstra uit Giessen en van Wouter van Driel uit Voorburg eindigde precies gelijk. Beide cv's scoorden een 8,08 gemiddeld. Dat is dus in de 8 jarige geschiedenis van het cv van de maand dus nog niet gebeurd. Ook de reglementen voorzien ook niet echt in deze situatie. Toch is er een oplossing gevonden, want het cv van Wouter van Driel kreeg de meeste stemmen van de stemmers op de website, Facebook en LinkedIn, zodat beide cv's aan het eind van het jaar kunnen meedoen aan de cv van het jaar 2020 verkiezing. 

Dus deze maand dus 2 winnaars van de cv van de maand verkiezing.De genomineerden

 


Naar de feedback en de cv's van de kandidaten

Naar het cv van Anouk Vrinzen ->

Naar het cv van Eric Kurstjens->

Naar het cv van Karin Spoelstra ->

Naar het cv van Lieke Vermeer ->

Naar het cv van Wouter van Driel ->
Stemmen op de speciale stempagina ->

Stemmen via het stemformulier ->

Stemmen op de speciale Facebook-pagina ->

Stemmen op onze LinkedIn-pagina ->De jury van de maand juli

De jury bestaat deze maand uit:


Inmiddels hebben we de feedback van de jury geplaatst op de website bij de 5 genomineerde cv's.

Zelf meedoen met de cv van de maand?

Dat kan natuurlijk. Deelnemen is gratis. Stuur je cv naar info@SollicitatieLAB.nl en je doet de volgende maand mee. Misschien wordt jouw cv ook wel cv van de maand.

Meer info over het meedoen aan het cv van de maand ->