SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Ron

 De feedback en tips van de juryleden

  • Een cv met een goede indeling. Zijn werkverleden is duidelijk. Hij legt goed uit wat zijn rol was en welke taken hij heeft uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een compleet cv. Intro, werkervaring, opleidingen, certificaten, trainingen, sterke punten en ervaringen.
  • De kleur groen doet niet veel voor zijn cv. Hij kan het beter veranderen in blauw. Dit oogt ook wat zakelijker. 
  • Zorg voor consistentie in een cv. Bij Sterke punten schrijft hij de sterke punten; klantgericht en luisteren in de tegenwoordige tijd maar lerend vermogen in de verleden tijd. ("Doordat ik makkelijk en graag leer kon ik probleemloos in diverse rollen werken en kon ik me makkelijk binnen diverse bedrijven met verschillende bedrijfsculturen aan de slag.) Het laatste stukje klopt ook niet. Dit zou ik in de tegenwoordige tijd vertellen.
  • Erg leuk dat hij over zichzelf vertelt. En top de sterke punten, een klant is dan ook altijd benieuwd naar verbeterpunten. Misschien een idee om er 1 toe te voegen. Nu wel erg een goed nieuws show.
  • Het kopje ervaringen kan hij beter onder werkervaring verwerken. 
  • Verzorgd cv, al mis ik wel de "branding" onder de naam. Ik vraag me nu af welke functie hij ambieert. Goede Profieltekst focus op bijdrage aan bedrijf. Foto kan beter (de kruin mag kader niet raken). Een compleet/kwantitatief cv.
  • Paar o.a. en e.a.’s weghalen, less is more geldt ook hier.
  • Mooi inkijkje in nevenactiviteiten, maakt het cv sterker.