SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Anne Claire 


De feedback van de jury

  • Leuk en vlot cv. Overzichtelijk.In haar stukje schrijft zij: iets anders kan ik niet. Dit zou ik anders verwoorden, het legt de nadruk op iets wat ze niet kan. Ook mis ik een woonplaats op haar cv en is 5mb echt te groot voor een cv. 

  • Mooie layout en een overzichtelijk cv (1 a4). Anne Marie eindigt haar intro met: "Dat is het startpunt van mijn ambitie en iets anders kan ik niet". Dit zou ik anders formuleren, of het stukje ‘’iets anders kan ik niet’’ weg laten. Verder vraag ik mij af: Waar is ze naar op zoek? Dit is mij niet duidelijk, omdat ze verschillende functies heeft uitgeoefend. Misschien kan ze in haar intro beter aangeven van welke werkzaamheden zij energie en plezier krijgt. Het is nu een beetje vaag. Wat heeft ze gedaan tussen 2010 en 2013? Dit roept nu namelijk vragen op. Ik zie dat zij in 2011 haar diploma heeft behaald, maar dat zij in 2013 weer is begonnen met werken. Een cv moet eigenlijk zo min mogelijk vragen oproepen.
  • Mooie foto (open, vriendelijk);Leuk, creatief retro kadertje. De lay-out mag wat overzichtelijker. Pitch/profieltekst is te ik-gericht, wat kan je bijdragen/toevoegen aan een bedrijf? Kwantificeer je resultaten.