SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Sabine


Reacties van het publiek

·         Er spreekt enthousiasme uit ( zin om te werken!)

·         Goede structuur, compact, rustig overkomend, to-the-point, niet teveel tekst

·         Alles staat op 1 pagina. Waardoor overzichtelijk en duidelijk te lezen. Je ziet in 1 oogopslag hetgeen benodigd. Het cv ziet er fris en jeugdig uit. Het leest daardoor prettig. Het is knap dat alles op 1 pagina verwoord is, geen lange verhalen die je moet doorworstelen.

·         Sabine is een leuke, spontane meid. Ze zet zich altijd 100% in! Een harde werker en altijd positief gestemd. Een echte aanwinst voor uw bedrijf! 

·         Duidelijk en heel overzichtelijk, enthousiast. Sabine Lubbers is een topper!

·         Ze is zeer netjes en veelzijdig in alles wat ze doet.

·         Het er overzichtelijk uitziet, zonder teveel tekst zoals sommige andere cv's. Verder een aangename kleurstelling en nodigt uit verder te lezen.

·         Sabine is duidelijk in wat haar doel is en wat ze zoekt in een baan 

Reacties van Recruiters

·         In 8 sec zie ik wie zij is wat ze wil en wat ze kan, dat scheelt mij tijd!!!

·         Foto en lay out perfect verder zakelijk opgesteld en heel fijn om te lezen kort en bondig. Systemen benoemd en ik zie gelijk wat ze heeft gedaan en wat ze mij komt brengen

·         Duidelijk naar voren laten komen van personalia, LinkedIn en Twitter erbij. Goede uitlichting van opleiding. Ook handig de regio aanduiding waar ze wilt werken. Kortom een overzichtelijk cv.

·         Goede foto en mooie opmaak van het cv. Ook de blokken competenties & over mij zeggen veel over Sabine.


Tips van recruiters

·         Ik mis de middelbare school bij de opleiding en ook de werkzaamheden per baan mogen, wat mij betreft, meer worden uitgewerkt. Dit cv mag ook best in 2 kantjes. Nu mis ik toch wel relevante info.

·         Ik zie een paar ‘gaten’ in de tijdlijn van werkervaring. Dat mag best, maar licht een gat in je cv altijd toe.

·         Het cv geeft niet direct een compleet beeld, ook omdat ze onder haar functies nauwelijks toelicht wat haar taken zijn geweest. Een iets andere opbouw zou sneller een beter beeld geven, en wetende hoe snel cv’s gelezen worden, is dat iets wat ik Sabine zou aanraden.

·         Mis vooropleiding voor het ROC en de vermelding of het diploma gehaald is. 

·         Bij zoveel wisselingen in banen in korte tijd is het handig om wel de maanden te vermelden. 

                    

·         Ook is het handig om de omvang van de organisaties en de afdelingen te vermelden; zeker omdat dit nogal effect heeft op de zwaarte van de ondersteunende werkzaamheden.