SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Kenson


Dit vinden recruiters van het cv van Kenson

 • Leuk format, origineel (bv “mijn doorsnee week”), overzichtelijk, echt van deze tijd, je ziet dat er werk van is gemaakt.
 •  Aanbevelingen gedeelte leuk gedaan. Is altijd fijn om te lezen hoe anderen de sollicitant ervaren hebben.
 • Ook wil ik hier misschien een lastig punt aan snijden. In zijn cv staat dat Kenson zijn taalvaardigheid in het Nederlands goed is. Het cv heeft echter maar weinig tekst, krijg ik toch  het idee dat zijn Nederlands misschien niet zo sterk is.  Dus ook hier geldt laat in je cv zien dat je Nederlands op niveau is. Dit kan door ook een langer stukje tekst op te nemen.
 • Optisch netjes en rustig en overzichtelijk, echter pagina twee vind ik teveel van het goede, oogt iets minder serieus. Het wordt niet helemaal duidelijk wat je wil en dat is in het begin van je loopbaan ook logisch, maar geef dit duidelijk aan. Wil je verder in de richting van je studie? Of richting finance of intercedent? 
 • Ik zie dat je met veel verschillende doelgroepen hebt gewerkt (particulieren, sales mensen, dit strookt niet met zijn opleiding gericht op toerisme sector. Ik zou dit uitleggen. 
 • Als je Jobcoach wil zijn, maak dan de doelgroep specifiek. Zo kan je je ook richten op een specifieke doelgroep bijvoorbeeld mensen met een arbeidshandicap. Jobcoach vind ik te algemeen.
 • Het cv van Kenson is een cv dat makkelijk leest, omdat het heel overzichtelijk is ingedeeld. Daarnaast werkt hij met icoontjes die aanspreken en is de verhouding tussen tekst en wit heel goed in balans. Wat mij verder enorm aanspreekt is dat we een "kijkje" in zijn leven kunnen nemen door zijn dagindeling. Dit maakt het cv erg persoonlijk en daarmee springt hij er boven uit. Overall een cv met top design, juiste info, overzicht en een eigen identiteit! 
 • Mijn doorsnee week!!!!!!
 • Veel kleine details en bv de afbeeldingen bij profiel laten zien dat er aan dit cv veel zorg is besteed. Alleen die foto.... energiek en je staat dan met je handen in je zakken....
 • Leuke lay out! Aanbevelingen vind ik altijd erg slim om kort in je cv te noemen. Geeft een goed beeld. Grappig en origineel die grafiek van een doorsnee dag. Verbeterpunten: Jouw eerste baan op het cv is heel kort als junior. Vervolgens ben je daarna senior en leidinggevend aan een heel team. Vind ik opvallend. Dit vraagt om een toelichting. De data in de banen klopt niet. Loopt door elkaar heen. 
 • Ik mis een geboortedatum . De eyecatcher in dit cv is natuurlijk “mijn doorsnee-week”. Misschien kun je nadenken of je die grafiek ook kunt indelen met werkzaamheden die je leuk vindt of eigenschappen. Jouw perfecte werkdag of zoiets. 
 • Op een aantal punten moest ik even grinniken, daarmee trekt Kenson de aandacht op een positieve manier (“mijn doorsnee week”).
   Overzichtelijke opzet en rustige lay out, goed gebruik van pictogrammen e.d.. Benodigde tekst is aanwezig, maar is niet te veel en ook niet te weinig; mooie balans.Door neutrale tekst spreekt hij grote groep aan (ik wordt warm van “passie” maar anderen worden warmer van “interesses”).
 • Omdat Kenson al aanbevelingen heeft genoemd in zijn cv vind ik de kop “referenties”, vooral gezien de aanvulling is: op aanvraag beschikbaar, overbodig.
 • Mij is niet duidelijk wat Kenson over zichzelf zegt door zich te profileren als “Adviseur & job coach”. Dit kan een tal van hele verschillende beroepen betekenen.  Kenson heeft niet specifiek in zijn cv benoemd waarin hij (in zijn ervaringen) de toegevoegde waarde heeft geboden. De tekst gaat algemeen in op de functie die hij had maar niet op zijn specifieke verdiensten. Dit kan beter.