SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Karin


STEMMEN

Recruiters over het cv van Karin

 • Leuk dat ze veel informatie geeft over wie zij is als persoon en wat haar leiderschapsstijl is . Jammer is wel dat ze veel tekst nodig heeft, waardoor  haar cv onoverzichtelijk oogt. Door het gebruik van veel tekst mis ik, bijvoorbeeld, welke ervaring ze bij welke rol heeft opgedaan. Zodoende kan ik geen gevoel krijgen bij haar profiel 
 • Goed dat ze aangeeft leidinggevende rollen te hebben vervuld,  maar als tip wil ik toch aangeven om het aantal fte wat ze heeft aangestuurd te vermelden.
 • Het cv van Karin ziet er mooi uit, aangevuld met een krachtige foto. Een keuze die Karin gemaakt heeft (die mij persoonlijk minder aanspreekt) is om haar ambitie, “managen” en “project en proces” gedetailleerd uit te schrijven en vervolgens de werkervaringen alleen met functietitel en werkgever te benoemen. Dit zou ik persoonlijk graag andersom zien, zodat er meer inzicht verkregen wordt in haar taken en verantwoordelijkheden per baan.
 • Karin maakt in haar cv handig gebruik van kleur  en kopteksten. Toch vind ik het cv, ondanks een professionele krachtige foto, te standaard. Bijvoorbeeld het kopje “Managen” bevat alleen maar nietszeggende woorden. Dat is een gemiste kans.
 • Het kopje “Opmerkelijk” vind ik top, ik zou het bovenaan zetten. 
 • Gebruikte kleuren maken het cv  prettig leesbaar. Het zijn ook aansprekende kleuren voor commerciële baan. Foto is mooi en aansprekend, maar mag van mij iets kleiner. Tekststuk mag wat meer ‘gebroken’ worden door kleurenbalk o.i.d.. Nu te  droog/ bescheiden? Breng het stukje ‘opmerkelijk’ meer in de spotlight, het zijn mooie successen!
 • Zondermeer een overzichtelijk cv.  Een minpunt vind ik de te algemene beschrijving van de werkervaring. Ik moet puzzelen waar welke ervaring is opgedaan. 

Reacties van het publiek

 • Serious,  betrouwbaar en vriendelijk! Bovendien behulpzaam en enthousiast voor een ander.
 • Ziet er goed uit. Ze verdient de eerste plaats. Karin doet er alles aan om voor haar een geschikte baan te vinden, zij is zeer gemotiveerd!
 • Omdat ik Karin Stokman's cv duidelijk, beknopt en zakelijk vind en omdat ik al 27 jaar haar man /vriend en maatje ben.
 • "Het cv van Karin geeft mij antwoord op alle vragen die ik van belang vind bij de afweging om een kandidaat al dan niet uit te nodigen voor een eerste gesprek.
 • Het CV is erg prettig leesbaar en compleet. Omdat haar cv net zo correct en gedegen is opgesteld als zij zelf is. Zij is een topper!