SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

CV van het JAAR 2016: 

Het cv van Noreen van 't Hof 


De verkiezing

We zijn begonnen met vele honderden cv's die elke maand werden ingestuurd voor de cv van de maand verkiezing. Uit deze inzendingen werden elke maand, 5 cv's genomineerd, waaruit dan het publiek en een steeds wisselend recruiterspanel elke maand het cv van de maand koos. 

Uit deze 12 winnende cv's van het afgelopen jaar, werd rond de jaarwisseling het cv van het jaar gekozen. Een jury bestaande uit de stemmers op de website, de collega genomineerden en een groot recruiterspanel met daarin ruim 30 recruiters, koos uiteindelijk voor het cv van Noreen van 't Hof uit Den Haag. 

Klik hier om het cv van Noreen groter te zien


Voor het 4e jaar

Inmiddels organiseren we de cv van de maand verkiezing voor het 4e jaar.

Eerdere winnaars waren

2013 Rob van Zwieten uit Wageningen

2014 Thalina Kardux uit Haarlem

2015 Ingrid Keestra uit Goor

2016 Noreen van 't Hof uit Den HaagZelf meedoen met het cv van de maand?

Wil je zelf een keer meedoen met het cv van de maand? Dat kan natuurlijk en is geheel gratis. Elke maand worden 5 cv's genomineerd. We hebben laatst ook onderzoek gedaan wat de deelnemers achteraf vinden van hun deelname. Eigenlijk is iedereen enthousiast, maar misschien nog wel belangrijker, 75% van de genomineerden hadden inmiddels een baan gevonden.

Meer informatie over het meedoen aan het cv van de maand

Wil jezelf meedoen met het cv van de maand? Dat kan natuurlijk ook. Stuur je cv dan naar info@sollicittaieLAB.nlZelf voor jury spelen?

Op dit moment wordt het cv van de maand maart gekozen. Tot 27 maart kan jij je stem uitbrengén op de genomineerde cv's voor het cv van de maand maart

Stemmen  kan hier
CV-Talk over het cv van het jaar

In de CV-Talk van het jaar bespreekt Cees de 12 winnende cv's van de maand van 2016.  Nieuwsgierig? 


Ook hebben we de 12 winnende cv's van de maand nog even apart voor je gezet. Natuurlijk inclusief het commentaar van de recruiters. Alle 12 cv's bekijken

Cees en Ton over 2016 en 2017

Het is inmiddels een traditie. Aan het eind van het jaar kijken Cees en Ton terug op het afgelopen jaar en kijken vooruit naar het komende jaar. Lees hier het dubbel interview.