SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van het jaar 2015

Ingrid Keestra uit Goor deed mee met de cv van de maand verkiezing, werd gekozen tot het cv van de maand en mocht, samen met de winnaars van de andere maanden meedoen met de cv van het jaar verkiezing. En ook die won ze, zodat Ingrid de trotse maakster is van het cv van het jaar 2015. 

  • Zelf een keer meedoen aan het cv van de maand?
  • Het cv van Ingrid groter bekijken?

Het Jury-rapport

Een goed cv blijft in je gedachten. Een goed cv valt direct op. Natuurlijk kan de lay-out daarbij helpen, maar recruiters kijken toch vooral naar de inhoud. Een goed cv is één geheel en oogt fris en toegankelijk. Een goed cv, daar is zorg aan besteed. Netjes, overzichtelijk en compact . Een goed leest natuurlijk prettig, neemt de lezer mee langs de werkervaring en andere relevante  zaken. Een goed cv laat ook de persoonlijke kant van de kandidaat zien. 

Een persoonlijke touch hoeft niet altijd met woorden. Het kan ook door een opvallende kleur te kiezen of door gebruik te maken van een voor zichzelf sprekende foto. In het cv van het jaar is zelfs gekozen voor meerdere foto’s. Foto’s die laten zien dat Ingrid Keestra een vakvrouw is en daarom is het cv van Ingrid Keestra het cv van het jaar 2015.

De 12 cv's van de maand van 2015