SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Tonny

 

Recruiters over het cv van Tonny

  • Een zeer origineel cv, maar veel te druk, ik weet niet waar ik moet beginnen met lezen.
  • Zeer creatief en grappig, maar erg onoverzichtelijk. Ik  kon zijn naam en overige persoonsgegevens maar moeilijk vinden. Samenvattend idee is leuk,  maar zou het wat inkorten en overzichtelijker maken.
  • Lastig. Ik moet erg mijn best doen om voor mij relevante informatie uit dit cv te halen. Wat mij betreft veel teveel tekst. Mag van mij beknopter en meer concreet, onoverzichtelijke indeling ook. Aan de andere kant hoort dit wel heel erg bij het beroep en vind ik de plaatjes die gebruikt zijn leuk en passend. Aan de ene kant leuk hoe deze kandidaat zichzelf neerzet met een ‘gebruiksaanwijzing’. Alleen de vraag is of het relevant is. Persoonlijke informatie vind ik belangrijk, maar daar hoef je geen halve bladzijde aan te wijden.
  • Zeer origineel en duidelijk veel moeite in gestopt, maar pakt helaas niet goed uit. Ik moest heel erg zoeken naar basis gegevens als  zijn naam. Maar ook op vragen als: “Wat heb je precies, wanneer gedaan?”  moest ik het cv intensief lezen dit uit te vogelen. Daar heb ik normaal gesproken geen tijd voor. Kijk Tonny is origineel en heeft lef, zou wel een poging van hem willen zien, waarin hij zijn creativiteit gebruikt in een normaal cv.
  • Ik waardeer de poging om creatief en out of the box te zijn, maar ik vind dat ‘chilopoda techniko’ een beetje doorgeslagen is. Het gaat de essentie van het cv voorbij, waardoor ik eigenlijk al snel klaar ben met het lezen van het cv.
  • Leuk dat het anders is, goede relevante plaatjes/foto’s,  daarom is het jammer dat het per saldo toch te onoverzichtelijk, rommelig en te druk is. Eigenlijk vraag ik mij af of het wel een cv is.

Stemmers over het cv van Tonny

  • Meest originele cv dat ik ooit heb gezien. Humor en creativiteit stralen ervan af.
  • Ik heb maar een woord en dat is WAUW! Ik heb nog nooit zo’n duidelijk, creatief en origineel cv gezien als deze. Dit cv is een perfect voorbeeld dat iedereen kan gebruiken om zijn/haar cv te maken. Gewoon super!
  • Ik vind het cv van Tonny heel erg bijzonder. Het is super origineel en de creativiteit straalt er vanaf!
  • Tonny heeft een hele goede kijk op het maken van een cv. De Inhoud is heel duidelijk en ook nog eens op een leuke manier beschreven. De manier waarop hij zijn informatie en design opmaakt en daaruit dit prachtige cv uitkomt, verdiend hij het voor mij absoluut om te winnen!