SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Roelof Johan

 Feedback van de jury bij het cv van Roel

 • Een duidelijke rode draad in je cv, het ontzorgen en coördineren komt op meerdere plekken terug, niet alleen in je motivatie en competenties maar ook in je familieverhaal. Houd dat er zeker in.
 • Ik raak een beetje overprikkeld door de verschillende lettertypes, kleuren en icoontjes. Het mag nog iets strakker opgemaakt. Probeer de opmaak wat functioneler in te zetten, bijvoorbeeld bij je werkervaring staan er grote stukken tekst, het helpt de lezer als de belangrijkste woorden vetgedrukt zijn. Ook zie ik veel vakjargon, misschien dat ook wat kernachtiger weergeven vanuit jouw vaardigheden en kwaliteiten.
 • Roel is creatief aan de slag gegaan en heeft echt zijn best gedaan om het cv kort te houden. Toch vind ik het cv veel te druk, met teveel tekst en teveel plaatjes.Trainingen gaan heel ver terug (1991) en zijn niet meer perse relevant. Kunnen wat mij betreft weggelaten worden. Ik zou afraden jezelf al een titel te geven (kwaliteitsadviseur) want het limiteert je in de verschillende functies.
 • Eerste indruk is toch heel veel tekst, maar toch overzichtelijk door o.a. het gebruik van stukken tekst dik gedrukt te maken. Ook fijn dat alles op 2 pagina’s staat. De linker column zorgt voor overzicht. Heb ook het idee dat ik een vrij duidelijk beeld krijg van wie is 'Roel', compliment!
 • Inhoudelijk sterk, fijn dat je met cijfers werkt (FTE maar ook MLN). Ook een logische volgorde m.b.t. profiel, ervaring en opleiding.
 • Aandachtspunten voor dit cv zijn toch te veel tekst. Probeer het iets korter/krachtiger te maken. Educatie neemt een halve a4 in beslag, probeer bijv. instituut achter de opleiding te zetten.
 • Scherpe kleuren en pijlen. Wat mij betreft iets te veel. Design valt nog te verbeteren. Roelof is goed op weg, maar het mag minder schreeuwerig.
 • Een cv met goede persoonlijke informatie, wel wat gedetailleerd (bijv. vrouw uit Dominicaanse Rep.). Ik vind dat er sprake is van een verkeerd gebruik van afbeeldingen, deze hebben geen toegevoegde waarde (zoals stadslogo A’dam en vlag Dom. Rep).  Overall vind ik het een cv met te veel informatie.
 • Het cv oog rommelig en dat komt door een te veel  aan informatie. Het geheel is voor mij niet overzichtelijk, dit komt waarschijnlijk door de veelheid van  opsommingen, probeer dit te beperken.
 • Het stukje over de  ‘persoon’ Roel is sterk en ook de benoeming van de verschillende rollen is erg goed!
 • Te veel tekst voor 2 A4; korter en bondiger geeft meer rust en overzicht voor recruiter.
 • Het item "Persoon Roel” is  interessant, maar niet voor op een  cv; je geeft het gevoel dat je liever bij vrouw en kinderen  bent en mantelzorg verleent,  dan dat je je committeert aan  een nieuwe baan. Ik wil weten wie Roel is als toekomstig werknemer / functionaris. 
 • Nu teveel info; wij adviseren je om je cv vacature specifiek te maken; dus welke ervaring / competenties sluiten aan op vacature en welke waarde voeg jij toe, zodat jouw unieke bijdrage voor die toekomstige werkgever snel en overzichtelijk duidelijk wordt. 
 • Blokken linkerkant zijn goed en onderscheidend (met uitzondering van het item over de persoon Roel). Ook goed dat je doorlinkt naar LinkedIn. Netjes in opbouw en ook de volgorde is goed.
 • 1e indruk kleurig en fleurig, maar wel erg druk. Volgens mij zie je wel meteen de echt e Roel en dat is toch de bedoeling van een cv. Ook in het item  “Persoon Roel” maakt het persoonlijk en je bent wie je bent en blijf je jezelf. Kwa tekst en plaats vind ik het item niet helemaal juist ingezet. Ook dit cv te veel opsommingen.
 • Goed aan dit cv de profielschets, het item “Persoon Roel” en het cv is lekker leesbaar. Goed leesbaar, tenminste als je door de onnodige  plaatjes kan heen kijken. Wat voegt het toe? Verder mis ik bij werkervaring de resultaten. Het mag allemaal korter. Voorbeeld “Werkzaam geweest vanuit de bedrijfsvoering van een (IT) organisatie van een  financiële bank (ING)” daar zou ik van maken: “ING (IT organisatie)”.