SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Rianne

 

Dit vinden recruiters van het cv van Rianne

 • Het cv lijkt op een menukaart. Ik houd er niet echt van,maar dat is persoonlijk, moet me er even overheen zetten om naar de inhoud te gaan. De inhoud is overigens prima!  De foto en het staatje vaardigheden vind ik erg leuk.  Een cv op  1 A4-tje is ook heerlijk. Misschien toch en wat zakelijker lay-out, ben namelijk  na het lezen toch blij met de compactheid en ik vind alles wat ik in een cv wil lezen.  Maar de vorm schrikt mij in eerste instantie af.
 • Leuke, vrolijke foto en een mooi gebruik van de kleuren, ook dit komt vrolijk over. Een mooie profieltekst die makkelijk doorleest en een goede indruk geeft van haar als persoon. Wel zou ik de containerbegrippen zoals gedreven, creatief, sociaal anders omschrijven.  Ze eindigt wel sterk met de uitleg van de ‘gun-factor’ dat is mooi.
 • Overzichtelijk cv, makkelijk te scannen voor een snelle eerste indruk en goed door te lezen, op de interesses na.
 • Goede uitleg van haar baan als Supervisor Merchandise bij Slagharen: goed dat zij het aantal medewerkers waar zij leiding aan geeft genoteerd heeft. Ook goed de maanden en jaren aangegeven bij haar werkervaring.
 • Leuk met de balkjes haar vaardigheden aangegeven, wel als tip om nog eens goed de balkjes na te kijken, waar wilt zij de nadruk op leggen? Als je Communicatie en Social Media bovenaan zet met een balk die bijna vol is krijg ik de indruk dat zij die kant op wilt, klopt dat?
 • Een paar tips: Erg veel interesses, hierdoor komen de interesses niet bij mij binnen en sla ik dit stuk over met lezen. Ook zie ik geen data bij haar opleiding op de Stenden Hogeschool, nu weet ik niet wanneer zij gestart is met haar studie en wanneer zij verwacht klaar te zijn.
 • Ik mis de uitleg van de 4 banen wat heeft zij bij die banen gedaan? Wat was haar rol?
 • Een mooi overzichtelijk cv, het is makkelijk te lezen en snel te ‘scannen’. Leuk vormgegeven en prachtig op 1 pagina. Duidelijk de maanden en jaren genoteerd bij haar werkervaring zodat ik weet hoe lang ze daar echt heeft gewerkt. Ook goed de functietitels laten opvallen, zodat ik snel kan zien wat zij heeft gedaan. Contactgegevens ook duidelijk.
 • Kort en krachtig cv. Speels lettertype. De foto kan wat mij betreft charmanter.
 • Alle info op 1 pagina; heel goed! Een overzichtelijk cv en niet teveel tekst. Het lettertype van je kopjes spreekt mij niet aan; het geeft een beetje een kitscherige indruk. (niet zakelijk).

 • Je hebt het over ‘mijn vlotte babbel’; daar zou ik iets anders voor verzinnen. Ik kan we voorstellen dat dit averechts effect heeft op de  lezer zeker gezien het feit dat je jezelf toch al ‘stevig’ neerzet met bewoordingen als ‘gun factor’ en ‘naar een hoger niveau tillen’ 

 • De vorm en presentatie klopt helemaal met Rianne’s USPs. Het is vrolijk, maar wel net geordend. Het is overzichtelijk, maar ook jong & fris. En die ‘gun factor’ krijg ik er helemaal van! Haar profiel tekst is heel oprecht en vanuit haarzelf geschreven, en haar personal brand komt zo mooi naar voren.Aandachtspunt voor Rianne is duidelijk maken hoe het ‘prestaties naar hoger niveau brengen’ uit haar profieltekst, beter naar voren kan komen in haar sectie werkervaring. Zou goed zijn om daar een concreet resultaat van te omschrijven.

 • Ik mis resultaten bij haar werkervaring..