SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Peter

 De reacties en tips van ons recruiterspanel voor het cv van Peter

  • Zijn cv past uitstekend bij het verzekeringswezen.
  • Het cv oogt standaard, terwijl het tegenwoordig wel belangrijk is om op te vallen. Probeer  een aantal eye-catchers aan te brengen. Ook mag er wel iets meer lucht in het cv. Dat kan eenvoudig door een iets grotere regelafstand. Ook mag het van mij wel iets concreter, maar het cv bevat de nodige  relevante informatie.
  • Het cv geeft een duidelijk beeld van zijn achtergrond. Ik zou de werkervaring meer puntsgewijs weergeven.
  • Dit cv mag meer leven. Peter oogt zo vrolijk en plezierig op de foto, maar dit straalt het cv minder uit. Waarom is het zo goed om met Peter in gesprek te gaan? Wat is Peter zijn toegevoegd waarde? Zijn vragen waar ik een antwoord op zou willen hebben.
  • Wat mij betreft is hij is te bescheiden over wat hij kan. Waar ligt Peter zijn passie? Wil ik graag weten. Ook naar de reden van vertrek bij Generali, ben ik benieuwd naar. Is het een reorganisatie, dan kan je dat gerust vermelden. Je bent niet de enige die dat is overkomen.
  • Krijg in 1e instantie bij het openen van dit cv gelijk het “uitzendbureau” gevoel. Te winig onderscheidend. Werkervaring is weggestopt en onvoldoende beschreven. Lay-out wat saai, maar leest hierdoor rustig zwart op wit. Leest fijn en snel. Goed lettertype. LinkedInprofiel vermelden is zeker een plus.

Reacties van stemmers op het cv van Peter

  • Ik blijf een fan van een standaard cv zoals dit
  • Eindelijk een cv van iemand die gewoon laat zien wie hij is, en daar is niets mis mee.
  • Waren alle cv's maar zo toegankelijk. Hier weet ik tenminste waar ik moet kijken.