SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Man Yee

 Stemmen op het cv van Man Yee

Dit vinden recruiters 

 • Het cv past bij haar design functie. Ze geeft aan een multi inzetbare designer te zijn en dat lees je op haar cv. Gewerkt met pictos en kleuren, wat lef toont. 
 • Het is een vrolijk & authentiek cv waaruit direct blijkt in welke sector ze werkt. Dat zal de doelgroep aanspreken. Ze toont lef. Ik vind de taart met competenties/ ervaringen leuk en overzichtelijk. 
 • Tips: “Creatieve geest zit in mijn bloed, is heel grappig, maar geen correct Nederlands. Sommige recruiters storen zich hier aan
 • Wat zoek je precies? Wat mij betreft mag je dat nog duidelijker brengen in je profielomschrijving. Verder houd ik niet van grote lappen tekst. Gebruik daarom bullets bij opsomming van je taken: 5-7 max. Of beperk zinnen tot max 3 per werkgever. Laat irrelevant werk weg. 
 • Sterk aan dit cv het gebruik van iconen, maar ik zou wel het kleurgebruik aanpassen. Nu te druk- je ziet niet snel waar je moet  kijken bij al die iconen. Zou voor de persoonlijke details rustiger kleuren gebruiken.
 • Een mooie heldere indeling qua werkervaring.
 • Leuk opgemaakt! Ik krijg een duidelijk beeld van wie je bent en wat je kan en ook belangrijk ik word er wel vrolijk van door de kleuren en opmaak!
 •  Omschrijving van je werkervaring mag wel wat korter. Ook zou ik de woorden wat minder afbreken met een -, dat leest niet prettig. Verder is het wat mij betreft onduidelijk wat je precies voor baan zoekt. Tot slot de icoontjes met vaardigheden zijn leuk, maar een leek (zoals een recruiter) heeft geen idee wat de meeste inhouden
 • Overzichtelijk, duidelijk, met kleur maar niet te druk dat het afleidt. Ik vind het een aantrekkelijk cv om te zien. Sommige stukken tekst mogen korter om het makkelijk leesbaar te maken. De kleurstelling is perfect. Ik mis een verwijzing naar portfolio die aanklikbaar is (hyperlink) In haar vak zou ik dat belangrijk vinden om voorbeelden te zien. Om het geheel professioneel te maken zou ik een website kiezen die eenvoudiger is, een eigen domeinnaam.
 • De taakomschrijvingen vind ik te uitgebreid en de vele korte dienstverbanden vragen om een verduidelijking, maar verder een prima cv. Het cv geeft is namelijk een duidelijk en overzichtelijk geheel, met daarin een goed overzicht van de exacte duur dienstverband (maanden + jaartallen) vermeld. Ook goed dat de interesses, software- en talen-kennis zijn opgenomen. Spreekvaardigheid in het Mandarijn zal steeds vaker een grote plus zijn voor bedrijven die zaken doen met China.
 • Overzichtelijk cv met een nette logische opmaak, die rust uitstraalt. Door lange omschrijvingen wordt het  wel een erg lijvig cv. De vele grafische details hebben voor mij geen toegevoegde waarde. Meer informatie zorgt er niet per definitie voor dat je meer kans maakt. Laat wat te raden over zo maak je meer kans op een gesprek.