SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Judith
Dit vinden recruiters van het cv van Judith

  • Wauw; wat een volledig, professioneel en duidelijk cv. Weinig op aan te merken. Ik denk dat je ervoor moet zorgen dat het niet rommelig wordt wanneer er meer info bij komt. Soms (en ook hier) geldt; less is more. Judith heeft duidelijk veel aandacht besteed aan de inhoud en aan de layout. Ik weet in welke richting Judith haar baan zoekt en ik krijg een indruk van haar resultaten zoals ze die beschreven heeft. Ze is redelijk to the point in haar bewoording, wat maakt dat het cv overzichtelijk en goed leesbaar is. 
  • Het cv heeft een erg mooie layout. Ik kan het omschrijven als zakelijk en professioneel. De foto is erg geschikt voor een cv. Judith komt erg energiek over en toch zakelijk. 
  • Ik kan de Cv meer dan volledig noemen en tot in detail is aan de lay out gedacht. Ik kan zien dat zij hard haar best heeft gedaan. Vooral de Icons vallen op. 
  • Bijzonder opvallend is dat zij gewerkt heeft met een samenvatting, haar kwaliteiten, expertise en missie heeft benoemd. Een heel sterk punt is dat zij in haar Cv spreekt over verantwoordelijkheden en resultaten. Precies zoals het moet.
  • Haar cv nodigt uit om te lezen, is logisch opgebouwd met goed gebruik van kaders en pictogrammen en geeft antwoord op alle vragen die je als lezer/ontvanger hebt.  De lidmaatschappen van de verschillende verenigingen in de branche geven m.i. je expertise goed weer. 
  • Het enige minpunt: Waarom je leeftijd weg laten? Een goede recruiter herleidt je leeftijd toch wel uit je gevolgde opleidingen.
  • Judith toont veel van haar betrokkenheid en het cv bevat veel informatie. Ik vind het cv wel veel te lang, dus de tip om de informatie te comprimeren en het cv terug te brengen tot 2 pagina’s. Resume is op zich goed maar overbodig als cv wordt ingekort.
  • Goede profielschets, mooie layout. Echt veel te veel tekst, zeker op pagina 1 en sommige zaken ook dubbel. Waarom een resume cv? Mis geboortedatum. Mis jouw rol in de benoemde resultaten (weglaten of toelichten in brief). Missie voor mij overbodig, zit al verwerkt in je profielschets.
  • Het cv spreekt mij erg aan. Duidelijk in wat ze zoekt en wat ze kan. Stralende foto. Niet teveel kleur maar wel duidelijk aandacht (al zou zorg een beter woord zijn in haar geval) besteed aan haar cv.
  • Als ik kritiek moet leveren zit het in de opleidingen waar ze een masterclass zet bij de opleidingen (maar eigenlijk is dat zeuren).