SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Henk

 


Dit waren reacties van stemmers op het cv van Henk

 • Duidelijke samenvatting van kwaliteiten. Goede opzet en zeer helder.
 • Prachtige lay-out. Overzichtelijk, makkelijk en snel te lezen.
 • Overzichtelijk en concreet.
 • Vanuit perspectief leidinggevende ... eenvoud, overzichtelijk en zakelijk. Top.

Dit vinden recruiters van het cv van Henk

 •  Goed overzichtelijk cv met fijne indeling. Nette intro tekst die goede samenvat wat Henk gedaan heeft en kan. Tip: LinkedIn trainingen zijn leuk, maar hebben voor ons beperkte waarde. Wat de spreekvaardigheid is bij de talen zou mogen worden toegevoegd.
 • Zeer helder en duidelijk. Erg goed omschreven, zowel het algemene stuk als ook de werkervaring, concreet gemaakt. Overzichtelijk, je rolt er gemakkelijk doorheen zonder obstakels. Als ik toch iets negatiefs moet noemen: De balk links print niet erg mooi. Op de tweede pagina is het blok links niet gevuld, dat doet de cv geen goed en dat is jammer!
 • Henk geeft genoeg en goede  inhoud om te kunnen beoordelen of hij bij een baan zou kunnen passen. Daarbij is de vorm van het cv persoonlijk, geeft deze vorm structuur aan de verschillende soorten van informatie terwijl het ook iets laat zien van Henk zijn persoonlijkheid. Top dus.
 • De profieltekst na de naam is erg sterk. Door deze daar te plaatsen gaat er ook direct de aandacht er  naar toe. Stuk onder de foto erg leuk, helder en overzichtelijk. Zou alleen de icoontjes van rijbewijs en interesses veranderen, zodat ze beter aansluiten bij het onderwerp.
 • Per job staan nu alleen de uitkomsten, er kan wat meer informatie bij: soms doe je dingen die bij je baan horen, maar waar niet direct een resultaat aan vast hangt. Wat info zoals hij bij USG people heeft opgeschreven helpt mij om te begrijpen wat zijn rol en taak was.
 • Eerste indruk: cv past heel goed bij functie, het is een zeer duidelijk, georganiseerd overzichtelijk cv. De foto is heel goed gekozen. Straalt rust en vriendelijkheid uit. Ik krijg het gevoel dat ik Henk een beetje ken. Alle informatie die ik nodig heb, staat erin. (werkervaring, opleidingen, sterke kanten, persoonlijkheid).  Prettig dat je meteen kan doorklikken naar  LinkedIn.  Ik vind dit cv heel goed gekozen. Alles past bij elkaar.
 • Je kan snel door dit cv scannen en zien wat hij gedaan heeft. Ook vind ik dat hij een goede foto erbij heeft gedaan, zo heb ik ook meteen een goede indruk wat voor type man Henk is. Zie in 1 oogopslag waar wat staat en wat hij gedaan heeft. Wel een beetje zakelijk en saai cv, mis klein stukje persoonlijkheid.
 • Zijn cv is duidelijk en bondig en strak. Het ziet er goed uit en het belangrijkste is dat hij alles duidelijk heeft opgeschreven. Voor een recruiter is het makkelijk om zo snel mogelijk te zien of iemand een match is of niet. Als ik meer informatie wil, bel ik hem of haar of nodig ik hem of haar uit, als het eerste plaatje maar duidelijk is. Bij Henk van Leeuwen is dit het geval.
 • Werkervaring uit 1997 hoeft wat mij betreft niet op het cv. Dat is ondertussen 20 jaar geleden en dat maakt het niet meer relevant voor een baan die hij nu zoekt. Ik wil hem adviseren dat te verwijderen en zijn recentere werkervaring wat uitgebreider te beschrijven. 
 • Zijn cv is netjes en gemakkelijk om te lezen, heel duidelijk. Ook een nette foto. Wel is het altijd handig om te weten of iemand zijn of haar diploma’s heeft behaald, graag benoemen in het cv. Ook is het handig om een PDF-bestand te versturen is net iets professioneler dan een Word-bestand. Bovendien stel je met pdf zeker dat het cv ook bij de ontvanger er zo uitziet als jij bedoelt hebt.
 • Ik geloof deze man. Bovendien geeft hij concrete resultaten weer op een neutrale manier. Dit geeft meteen voeding voor een sollicitatiegesprek. Hij weet een mooie mix van zijn talenten over te brengen zonder arrogant te worden. Roept geen enkele weerstand op; deze nodig je meteen uit.