SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Emma

 

Feedback van de jury 

 

  • Emma heeft een creatief en origineel vormgegeven cv met een leuke en persoonlijke introductie! Verder geeft ze  een korte en bondige opsomming van haar werkervaring.  Allemaal goed! Misschien wel  een andere foto kiezen. Een foto,  die wat meer van haar energieke en vrolijke kant laat zien. Ook haar interesses, kennis van Adobe en competenties zijn vrij onduidelijk weergegeven, dat kan beter en meer op de lezer gericht. Als laatste je kunt beter alleen in het Engels of Nederlands een cv schrijven en niet twee talen door elkaar heen gebruiken. 
  • Een “easy on the eye" cv, prima! De opmaak van haar cv. past bij wie ze is/wil zijn (creatief, vormgever), is overzichtelijk en alles op 1 pagina. Geeft een open en eerlijke indruk.
  • Fijne kleuren gebruikt, leuke opmaak, heldere cv, ziet er creatief uit. Als ik iets negatiefs moet noemen dan zijn het de spaties vergeten bij contactgegevens. Verder is cv is wel heel kort, misschien toch je ervaring wat uitwerken of een iets van je werk laten zien en vertellen wat je overwegingen zijn geweest.
  • Het cv sluit goed aan bij de sector waar in ze werkt. Je ziet gelijk haar creativiteit en vaardigheden. - Tip die ik mee wil geven: geef een klein toelichting bij de functies  die je hebt gedaan. Wat heb jij extra gedaan dan de andere collega's of welke projecten heb je gedaan. Dat is jouw expertise en daarmee kan jij je onderscheiden.  Daarnaast zou ik ook de Link naar je Linkedin account toevoegen op je cv.