SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Danny

 


Reacties van stemmers op het cv van Danny

 • het eruit zien als mijn bureau; ogenschijnlijke chaos, maar intussen totally in control. Omdat het mijn collega is
  ik hem als een vriendelijke edoch kritische collega heb leren kennen.
 • Sprankelt en spreekt mij het meeste aan.
 • Leuke combinatie van beetje humor en vormgeving. Het cv spreekt aan.
 • Danny’s cv is visueel strek. Het is heel uitnodigend en dat is volgens mij hét doel van een cv. Je wilt aan tafel komen en dit cv helpt erbij. Ziet er mooi uit, is duidelijk die gun ik meteen een baan .
 • Mooie vormgeving. Trekt aandacht kort vrolijk en van deze tijd. Het al een beeld schetst van hem, zonder ook maar een woord gelezen te hebben.

 

Dit vinden recruiters van het cv van Danny

 

 • Speels en innovatief.  Er ontstaat echt een beeld. Geen persoonlijke informatie NAW etc, maar ik mis het niet. Geen niveau aangegeven bij de opleiding. 
 • Risico op neiging naar rommelig. Erg lastig printbaar (ik had 4 pogingen nodig). 
 • Creatieve opzet van een cv als plaatje. Geeft ook een beeld van de hobby’s van Danny. Tip: De lay-out geeft een beetje een chaotisch gevoel en vind ik bijzonder bij de werkervaring van Danny. Zou het meer vinden passen bij een persoon die op zoek is naar een baan in de creatieve sector.
 • Origineel gemaakt. Ik mis wel een stukje introductie, wie hij is en wat hij kan en waar hij naar op zoek is. Hij legt goed uit welke taken hij had bij zijn werkervaringen. Het is wel een klein beetje een rommelig cv qua lay-out. Het lijkt een detail maar Danny geeft goed aan dat zijn diploma’s behaald zijn of niet. Niet onbelangrijk. Wat ik niet begrijp is dat er geen contactgegevens op het cv staan, alleen een telefoonnummer, maar niet waar hij woont etc. En dat wil toch echt weten als recruiter.
 • Eén ding is zeker het cv valt op. Ook veel informatie over hem als persoon: hobby’s en zijn persoon. Danny heeft workshop “opvallen met cv” gegeven, dus hij zal wel iets anders dan de standaard moeten indienen om geloofwaardig te zijn. Toch vind ik dat er teveel aandacht naar vorm gaat en te weinig naar relevante inhoud.  Het cv wordt  te onrustig, moet zoeken naar werkervaring en volgorde van banen.
 • Eerste indruk:  rommelig, maar wel creatief, er is over nagedacht. Het geeft mij het gevoel dat Danny veel tijd aan zijn cv heeft besteed, dat hij er echt iets opvallends van wilde maken. Dat is gedeeltelijk gelukt. Het is duidelijk welke werkervaring Danny heeft en waar zijn interesses liggen. Aan de andere kant, het zou van iedereen kunnen zijn, ik kan niet ontdekken waar Danny echt goed in is, wat is zijn toegevoegde waarde?. Mag iets persoonlijker.
 • Het wordt mij niet duidelijk wat voor functie Danny ambieert. Voor welke sollicitaties gaat hij dit cv gebruiken? Ook blijft onduidelijk welk niveau opleiding heeft Danny gevolgd? MBO of HBO. Geen mogelijkheid tot doorklikken naar  LinkedIn. Dat vind ik jammer.
 • Heel persoonlijk cv, het is leuk om te zien dat een aantal van zijn hobby’s terug te zien zijn in de plaatjes rondom zijn werkervaring. Fijn dat er uitleg gegeven wordt van het werk dat hij doet. Zou fijn zijn als hij bij zijn opleidingen zegt welk niveau het is. Nu is het een gok of moet je gaan onderzoeken. Ondanks dat het cv heel persoonlijk is, is het ook heel druk en afleidend. Wat minimalistischer zou prettiger zijn.
 • Het cv van Danny valt mij meteen op. Overzichtelijk, duidelijk en creatief.