SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Danique

 

Recruiters over het cv van Danique

  • Prima cv! Het gehele plaatje klopt bij Danique, professionele uitstraling, alles is correct beschreven en uitgelicht.
  • Daniques werkervaring wordt duidelijk genoeg en uitgebreid, maar niet te langdradig omschreven; precies goed. De contactgegevens op Daniques cv zijn meteen zichtbaar, echt een aanrader zoals zij dat doet met de “ezelsoor” rechtsboven.  Goed dat Danique ook haar nevenactiviteiten benoemt; zeker relevant voor datgeen dat ze wil uitstralen.
  • Toch ook een paar tips: Vermijd je cv te beginnen met het woord ik, maar begin bijvoorbeeld met ‘mijn passies zijn presenteren en organiseren’.   Danique is zeer competent, maar misschien toch beter om je te beperken tot  3 of 5 sterkste competenties.  Probeer je cv te spreiden over 1,5 à 2 pagina’s om niet te kleine letters te gebruiken. 
  • Rustige kleuren, netjes geschreven. Misschien  een ander  lettertype. Het cv  komt druk over, daarom leest het niet prettig weg. Begin een cv niet met “ik’’. Gebruik opsommingstekens bij je competenties, cursussen, nevenactiviteiten, taalvaardigheden. Ik mis computervaardigheden.
  • Een grote plus van dit cv is dat alles op 1 pagina staat. Goed gekozen kleuren waardoor rustig beeld. Inhoudelijk sterk met een leuke pitch. De plus van alles op 1 pagina vervalt een klein beetje doordat er nu wel veel info/tekst op een relatief kleine ruimte staat.