SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van AnnewilStemmen

Stemmen op Facebook

Recruiters over het cv van Annewil

 • Het cv start direct goed met een leuke foto en is ook voor de rest uitnodigend. Ik zou opleidingen/trainingen onder werkervaring vermelden. Staat nu erg klein vermeld in groene balk. Verder zijn de personalia summier. Ik mis bijvoorbeeld de geboortedatum.
 • Een duidelijk bondig en informatief cv. Geeft me alle informatie om te zien wie ze is en wat ze gedaan heeft. Origineel om de sporten met symbolen in beeld te brengen. Laat zeer goed zien dat ze ervaring heeft in haar vak door de opmaak er van.
 • De opzet van het cv vind ik onderscheidend en nodigde mij direct uit om te lezen. Het gaf direct een verzorgde indruk. Wat ik miste is; naar wat voor baan is Annewil nou op zoek? Ik zou de werkervaring en bestuurswerk splitsen. Gebruik van symbolen bij hobby’s en talen heb ik nog niet gezien, dus onderscheidend!. Ik zou de competenties niet zo expliciet benoemen, laat dat meer tot uitdrukking komen in de beschrijving: “collega’s omschrijven mij”
 • Plussen in dit cv: overzichtelijk, rustig kleurgebruik, goede profielfoto en mooie achtergrond foto, tekst aan de zijkant is makkelijk leesbaar, icoontjes zijn makkelijk te interpreteren, dit samen geeft een goede indruk van de persoon. Toch ook een advies gebruik bullets om je taken en verantwoordelijkheden te beschrijven per functie/ werkgever i.p.v. een alinea tekst.
 • Te kleine letters in de tekst en geen duidelijke kleur maken dit cv slecht leesbaar en dat is jammer. De mooie header valt natuurlijk wel op en de layout en hobby’s zijn mooi vormgegeven. Ook heeft het cv een prima kort en krachtig intro!
 • Je ziet dat Annewil een extra stap heeft gezet om uit te blinken. Niet een recht-toe recht-aan cv. Maar een echte profielschets. Hiermee laat ze zien wie zij als persoon is en het lijkt bijna alsof je in gesprek bent met haar. Nu is het natuurlijk ook haar vak als contentmanager.
 • Fijne gestructureerde lay-out en zeer persoonlijk en informeel. Tip: Werkervaring onderscheiden van stages en nevenactiviteiten.
 • Het cv is overzichtelijk en je kan in één oogopslag zien wat haar ervaring en kennis is. Alle onderdelen staan op het CV: Werkervaring, Opleiding, Nevenactiviteiten, Vaardigheden, Certificaten en Trainingen, Hobby's. Heldere stijlopmaak inclusief juiste beschrijving. Dit cv ziet er fris uit! Bij de profielschets zou ik toevoegen: wat wil ik. Ook je cv nog een keer nalopen op schrijf- en taalfouten.
 • Het weergeven van competenties is altijd gevaarlijk. Als er bijvoorbeeld persoonlijkheidsvragenlijsten afgenomen worden, kan de score heel anders zijn. Daarnaast kan je dit beter onderbouwen in een motivatiebrief. Losse competenties zeggen niet zo veel.
 • Mooie lay-out en kleuren zijn goed op elkaar afgestemd. Het verwerken van icoons in het cv werken top en verfrissend. Uitstraling van het cv past bij de functie. Leuke manier van grafische weergave van de competenties. 
  "