SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Annelies

 

 


Feedback van de jury op het cv van Annelies

  • Een overzichtelijk en  goed leesbaar cv waarbij de opmaak ondersteunend aan de tekst.  Wat mij betreft mag je ambitie nog iets scherper. Ik zie nu verschillende onderwijsvormen en ook verschillende disciplines. Het kan nu overkomen als ‘ik kijk niet zo krap’.
  • Fris ogend en goed ingedeeld cv. Kort maar krachtig m.b.t. de werkervaring. Wel vind ik het cv te lang, maximaal 2 pagina’s aanhouden zou beter zijn. Wat mij betreft teveel info over de nevenactiviteiten en cursussen, het is beter om dit kort te houden, ook omdat niet alles relevant is voor een functie in het onderwijs.
  • Overzichtelijk cv met een nette lay-out. Wel iets te lang. Wat mij betreft te veel nevenactiviteiten benoemd.
  • Eerste indruk: Een  fris en overzichtelijk en rustig cv. Mooi al dat vrijwilligerswerk wat ook zeker wat over je zegt  en laat zien wat je kan. Van mij mag je dat ook wel benoemen in je korte samenvatting dat je daarnaast nog je inzet voor allerlei zaken.
  • Toch een paar verbeterpunten: In je personalia werk je met afbeeldingen, dat is prima, maar laat dan de tekst weg. Adres en de afbeelding van een huisje is dubbel. Verder zie ik de werkervaring graag bovenaan. Tot slot, drie pagina’s, is echt te veel. Zet bijv. je vaardigheden ook in het linker blok onder je eigenschappen.
  • De twijfelachtige woorden ontkrachten je cv, bijvoorbeeld “ben ik misschien de medewerker die u zoekt”. Laat “misschien” weg en de tekst wordt krachtiger. Het item "wat zoek ik”, mag concreter. Maak duidelijke keuzes  en pas eventueel aan op vacature. Laat jouw unieke onderscheidende vermogen zien!!! 
  • Qua opzet een prima cv, maar ook hier weer te veel tekst. De chronologische opsomming is overzichtelijk , maar ook weer te lang. Goed om een item  “Wat zoek ik” op te nemen, maar mij wordt niet duidelijk wat er wordt gezocht. Breng meer focus aan in je cv.
  • Helder en gemakkelijk leesbaar cv. Ik zou het persoonsprofiel wat meer aandacht geven en alleen de laatste 15 jaar werkervaring uitwerken alles wat daarvoor zit is minder relevant dat geldt ook voor de nevenactiviteiten. Dit mag van mij korter.

Inmiddels is het cv van Annelies uitgeroepen tot het cv van de maand november.