SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van de maand oktober

 

De jury was het redelijk met elkaar eens, het cv van Danique van Hees uit Tilburg kreeg de meeste punten en is  dus het cv van de maand oktober. Om één van de juryleden te citeren: "Alles klopt aan dit cv, een goede foto en het geeft direct een compleet beeld van Danique". Het cv van Danique mag nu aan het eind van de maand meedoen aan de cv van het jaar verkiezing. Het cv van Maureen van der Velden uit Amersfoort eindigde als 2e en het cv van Thalia Silvius uit Putte eindigde, volgens de jury als 3e. 

 

Easy on the eye

We hebben deze maand weer een nieuwe term geleerd van ons recruiterspanel 'een easy on the eye' cv. Het geeft wel duidelijk weer dat een goed cv, rustig en overzichtelijk moet zijn. Overigens was ook deze jury weer blij met de kwaliteit van de 5 genomineerde cv's. We citeren één van de juryleden: "Eerst wil ik mee geven dat alle cv fantastisch zijn. Ik mag in mijn handjes knijpen als ik zulke cv's ontvang." Gemiddeld gaven de juryleden van deze maand een 7,5 aan de cv's en dat is vergelijkbaar met vorige maanden. We danken de jury voor hun uitgebreide en deskundige feedback.

Publieksprijs

Behalve het cv van de maand wordt er natuurlijk ook deze maand weer een publieksprijs uitgereikt. De stemmers op de website, onze LinkedIn-pagina en Facebook-pagina kozen het cv van Thalia Silvius uit Putte als het beste cv. Waardoor het cv van Thalia zich schaart bij de 24 finalisten die aan het eind van het jaar gaan strijden om de titel CV VAN HET JAAR 2018


 

 

De 5 genomineerden

Klik op de afbeelding om het betreffende cv groter te zien. Inmiddels zijn daar ook de opmerkingen en de tips van de juryleden geplaatst. 
Stemmen klik dan hier

Je kan ook stemmen op Facebook

Ook deze maand kan je stemmen op  LinkedIn. Ga hier naar SollicitatieLAB op LinkedIN.

Het cv van Danique van Hees uit Tilburg

Het cv van Ella Mateja uit Monster

Het cv van Emma Hagers uit Rotterdam

Het cv van Maureen van der Velden uit Amersfoort

 

Het cv van Thalia Silvius uit PuttenHet recruiterspanel van de maand oktober 

Ook deze maand hebben we weer een mooi Recruiterspanel. Bestaande uit:

  • Onze vaste waarde Ingrid Bredius van QRC Professionals was even verhinderd maar haar collega Suzanne Copier nam op een uitstekende wijze de honneurs waar.
  • De Belastingdienst was de afgelopen weken prominent in het nieuws omdat zij nog veel mensen zoeken en zij nu ook een snel sollicitatie traject hebben. Voor ons aanleiding om Toby Hassefras te vragen voor de jury deze maand.
  • Ook in het nieuws Lithium Werks. In DWDD kwam de directeur van deze duurzame onderneming vertellen dat ze een grote order hebben binnengehaald. Zulke bedrijven hebben we graag in ons panel, dus we vinden het leuk dat Manon Voskamp en Anne Rohaan deze maand in de jury zitten.
  • Snel groeiende start-ups, als FD Gazellen 2018 winnaar Ecorushebben ook natuurlijk onze aandacht. Klaas-Jan Osseweijer van Independent Engineering verzorgt momenteel de recruitment voor deze snelle groeier.
  • Ook proberen we elke maand een organisatie uit de Zorg in ons panel te hebben. Het Rode Kruis Ziekenhuis is als gespecialiseerd ziekenhuis in brandwonden dan natuurlijk wel een mooie naam en Evelien van der Laan wel een erg goede recruiter.

Zelf een keer meedoen?