SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van de maand december


Ook nu weer hadden we een mooi en deskundig recruiterspanel als jury. Met o.a. 2 genomineerden voor de titel Meest Invloedrijke Recruiter 2018, maar ook met de Intercedente van het jaar. De jury gaf de 5 cv's gemiddeld een 7,5 en dat is hoog. Zij vonden het cv van Gerrita Huisman uit Ugchelen het beste cv. Ook haar cv haalde een hoge score 8,3. Het cv van Maartje Coolen eindigde als 2e en het cv van Ron Walther als 3e

De publieksprijs 

Ondanks alle drukte rond de kerst is er toch heel veel gestemd, maar liefst 446 geldige stemmen werden er uitgebracht. Na het tellen van de stemmen bleek het cv van Gerrita Huisman uit Ugchelen de meeste stemmen te hebben.

Nu is het niet mogelijk om en cv van de maand te worden en de publieksprijs te winnen. De reglementen schrijven in dit geval voor dat de nummer 2 in de publieksverkiezing de publieksprijs wint. Dat is nu dus het geval.

Nummer 2 volgens het publiek was het cv Anne Claire Vink uit Arnhem en zij wint nu de publieksprijs en ook haar cv doet nu mee met de cv van het jaar verkiezing.


 

 

De 5 genomineerden

Klik op de afbeelding om het betreffende cv groter te zien. In de loop van de week zullen daar ook de opmerkingen en de tips van de juryleden te lezen zijn. 

Het cv van Anne Claire uit Arnhem

Het cv van Gerrita uit Ugchelen

 

Het cv van Maartje uit Berkel Enschot

Stemmen klik dan hier

Je kan ook stemmen op Facebook

Ook deze maand kan je stemmen op  LinkedIn. Ga hier naar SollicitatieLAB op LinkedIN.

Het cv van Marcel uit Mijnsheerenland

 Het cv van Ron uit Elsloo 
Het recruiterspanel van de maand december 

Het cv van de maand wordt gekozen door een jury. We noemen dat voor het gemak, het recruiterspanel. We proberen bij de samenstelling van het panel altijd een dwarsdoorsnede van verschillende sectoren te maken en ook in te spelen op de actualiteit. Dat is deze maand ook weer goed gelukt. In ons panel

  • Natuurlijk onze vaste waarde Ingrid Bredius van QRC. Ingrid is overigens door ons genomineerd in de verkiezing Meest Invloedrijke Recruiter 2018 georganiseerd door emploIT's Bas Westland. Het is wel leuk als jullie op haar stemmen. Dat kan hier.
  • Ook genomineerd voor MIR 2018, maar dan door iemand anders, in de categorie Talent is de jonge recruiter van Achmea Sylvia Wools. Extra leuk dat ze deze maand ook zitting nam in de jury.
  • Een oude bekende in ons panel is Gwenny Mees van Hello people. Elk jaar neemt ze met veel enthousiasme plaats in de jury.
  • We proberen ook altijd iemand vanuit de overheidssector in de jury te hebben. Ook deze maand is dat weer gelukt. Michel Pot, Teammanager (W&R) bij de Gemeente Amsterdam.
  • Caroline Krul is jobcoach bij Krul coaching. Caroline was in het verleden al 2x de begeleider/coach van een kandidaat met een winnend cv. Nu zit ze zelf in de jury.
  • Elisa Langezaal is corporate recruiter bij KPN.
  • Marike de Vries van Avit zorgt dat ook de snel groeiende ICT sector goed in het panel is vertegenwoordigd.
  • Ilse Verweij is dit keer de vertegenwoordiger van het NVP in ons panel.
  • Simone Dekker van Tempo Team werd onlangs verkozen tot Intercedent van het jaar en sluit voor dit jaar de lange lijst van juryleden.


Zelf een keer meedoen?