SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

De 60 cv's van de maand 2018

Ook in 2018 ontvingen we weer elke maand tientallen cv's, waarvan er elke maand 5 werden genomineerd. Uit deze genomineerde cv's werd elk maand door een wisselende jury het cv van de maand gekozen. De stemmers op de website, Facebook en LinkedIn kozen elke maand ook hun favoriete cv, dat resulteerde in 12 winnaars van de publieksprijs.

De 12 winnende cv's en de 12 winnaars van de publieksprijs streden aan het eind van het jaar om de titel cv van het jaar 2018. Uiteindelijk werd het cv van Zarina Ardjoen gekozen tot het cv van het jaar 2018.

Maar misschien belangrijker dan het winnen, is dat meer dan 85% van de makers van de genomineerde cv's van het afgelopen jaar ook weer aan het werk zijn. 

Elke maand geeft de jury ook feedback op en tips voor de genomineerde cv's. Deze opmerkingen plaatsen we ook elke maand bij de cv's en dat is niet alleen handig voor de kandidaten maar ook voor wanneer je zelf met je cv bezig bent.

Onder het tabje 'cv van de maand 2018' hebben we nog even alle 60 genomineerde cv's inclusief het commentaar online gezet.

Wil je zelf een keer meedoen? Dat kan natuurlijk. Deelname is gratis, Meedoen kan door je cv naar info@SollicitatieLAB.nl te sturen. Zet er wel even "cv van de maand bij".

Zelf een keer meedoen? ->

Het winnende cv van het jaar 2018 ->

De 18 beste cv's van 2018 ->

De beste cv's van deze maand ->