SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Marcel

 

De feedback en tips van de juryleden.

  • Een cv met alle noodzakelijke informatie. Leuke foto, hij komt benaderbaar over. Alles duidelijk omschreven. De tekst is een beetje rommelig en veel stylen door elkaar, dit maakt het moeilijk scanbaar.
  • Essentiele info staat erin. Ik mis de branding onder naam (welke functie??). De foto kan beter (geen zwarte achtergrond). Het lachje op de foto geeft de indruk van een verlegen iemand. Dat zal wel niet zo zijn, maar die indruk geeft de foto wel. Naast de foto zijn andere verbeterpunten: Kwantificeer je resultaten en kies een  professioneler sjabloon/lay-out.
  • Overzichtelijk cv. Ik kan snel zien wat hij de afgelopen jaren aan werkervaring heeft opgebouwd. Een sterk intro. Marcl benoemt zijn eigenschappen en kwaliteiten.Sommige werkervaring heeft hij TE beknopt geformuleerd. Bij zijn laatste werkervaring heeft hij zijn verantwoordelijkheden netjes uitgelegd. Bij werkervaring 2012-2014 staat er alleen: Accountmanagement, verkoop en beurzen, inkoop, operationeel management en HRM. Ook bij de werkervaring voor 2012 is het allemaal erg beknopt. Commercieel, HRM etc. Het is me hierdoor niet duidelijk wat zijn werkzaamheden inhielden. Verder mis ik de talenkennis en ik zou toch wat kleur toevoegen aan het cv, zodat r eyecatchers ontstaan.


  •