SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Maartje

 

 

 

De feedback en tips van de juryleden

  • Goede foto, duidelijk de taken omschreven. Het is aan de andere kant wel veel tekst. Ze heeft het over een switch maken, waarom wilt zij dit? Daarnaast is haar foto zakelijk en schrijft zij dat ze een warme vrouw is. Dit straalt de foto door zakelijkheid en armen over elkaar niet uit.
  • Een cv met een mooie opmaak en kleuren combinatie.Een professionele foto en duidelijke doelstelling. Ik weet nu wat ze wil doen, waarom ze het wil doen en bij wat voor organisatie zij deze werkzaamheden wilt uitoefenen. Maartje benoemd haar kwaliteiten in haar cv. Ik denk dat de meningen hierover verdeeld zijn, maar persoonlijk vind ik het erg fijn om te lezen dat iemand van zichzelf weet waar hij of zij goed in is. Verbeterpunten zijn de (te) lange stukken tekst onder haar werkervaring. Kan die korter/ beknopter geformuleerd worden? Een cv moet namelijk makkelijk weglezen. 
  • Verzorgd cv met een mooie foto (open, vriendelijk). Inhoud moet m.i. concreter (nu veel vage termen) voorbeelden/resultaten. Leuke voettekst-competenties.Profieltekst is kort/ik-gericht, zou liever samenvoegen met Doelstelling tot 1 krachtig.