SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Ger

 

Stemmen hier op de website

Stemmen op Facebook

Terug naar de andere cv's

 

 

 

Recruiters over het cv van Ger

  • Overzichtelijke en georganiseerde opbouw. Goed passend bij techno-ict-tech-sales omgeving.Zakelijk. Toont een nuchter en wellicht wel saai karakter. Minder vind ik de vele specialistische-half engelstalige termen.( customer journey mapping). Ook is ondanks alle tekst, me niet geheel duidelijk wat nu zijn vak is.
  • Zo zie ik een cv graag. Duidelijk overzichtelijk en in één oogopslag duidelijk wat iemand kan. De persoonlijkheid van Ger wordt versterkt door zijn hobby’s. (Hoewel tuinieren, hardlopen en mountainbiken wel tot de aanname kan leiden dat iemand introvert is en graag solistisch werkt).
  • Op de huidige arbeidsmarkt is een combinatie van IT en commercie een bijzondere combinatie die heel gewild is. De competenties die hierbij worden verwacht worden echter niet versterkt in het cv. Zou ik meer aandacht aan besteden.
  • Pluspunten: Overzichtelijk, Lay out is persoonlijk en opvallend. Verder een duidelijk beeld van de inhoud functie. 
  • Verbeterpunten: - Teamspirit in combinatie met hobbys lijkt in een contradictio in terminis. Dit draagt niet bij aan het neuro gevoel van betrouwbaarheid. Ook zou ik de toegevoegde waarde beter benoemen in de wereld waar business, marketing en IT elkaar ontmoeten een heel belangrijk onderwerp. Geen IK In de eerste zin. Het is fijn om te weten wie je bent en waar je gelukkig van wordt. Maar zoals je geen brief en e-mail begint met IK zo begin je ook geen cv met IK. 
  • Supergoed cv, heeft van het begin tot het eind mijn aandacht weten te houden. Hij gebruikt kleur maar niet te overheersend! Zijn duidelijke en heldere uitleg over zijn werkervaring en de desbetreffende verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat ik als cv beoordelaar een inzicht krijg in wat hem drijft en waar zijn intrinsieke motivatie ligt.
  • Een nette lay-out, en niet saai. Leuk met de iconen. Goed de behaalde resultaten in zijn werk benieuwd, helder en duidelijk. Mooie profielschets.