SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van de maand mei

Het cv van de maand mei is het cv van Sylvia Warmerdam uit Den Haag, De jury gaf haar cv gemiddeld een 7,9 en dat is één van de hoogste scores van de afgelopen tijd. Het cv van Carline Tersteeg uit Hoef en Haag eindigde met een fraaie score van 7,5 als tweede. De cv's van  Corry de Bakker uit Bruchem en  Sabine Dalmulder uit Almere vielen net buiten de top 2. Uiterlijk morgen plaatsen we de feedback en de tips van de jury bij de cv's. Handig wanneer je zelf met je cv bezig bent.

Publieksprijs

Na een wat aarzelend begin is er ook veel gestemd op de 4 genomineerde cv's. Er werden 660 geldige stammen uitgebracht en bijna de helft van deze stemmen, om precies te zijn 48,9% van de stemmen, gingen naar het cv van Carline Tersteeg  uit Hoef en Haag. Haar cv werd dan ook de verdiende winnaar van de publieksprijs. Op de 2e plaats bij het publiek eindigde het cv van Sabina Dalmulder uit Almere met 26,1% van de stemmen.

Cv van het jaar

De cv´s van Sylvia en Carline doen aan het eind van het jaar mee aan de cv van het jaar verkiezing 2021.

De genomineerden

Wil je de cv's groter zien klik dan op de betreffende afbeelding van het cv of de link. Bij de cv's is  ook de  feedback van de jury bij de cv's van de kandidaten, in de loop van de verkiezing, te lezen. Ook kan je daar stemmen voor de publieksprijs


Het cv van Carline uit Hoef en Haag

Het cv van Corry uit Bruchem

Het cv van Sabine uit Almere

Het cv van Sylvia uit Den Haag

Stemmen voor het cv van de maand

Er kan niet meer gestemd worden

Er zijn meerdere manieren om te stemmen:

  • Via het onderstaande stemformulier. Je stemt hier door het insturen van je top 3, waarbij je top 3 uit 3 verschillende cv's moet bestaan. Je kan ook een directe link gebruiken (dat werkt meestal prettiger). Per email-adres mag je 1x stemmen.  
Directe link naar het stemformulier ->

 

  • Op onze bedrijfspagina op LinkedIn: Je vindt daar een item per cv, door het item van je favoriete cv van een "interessant" te voorzien breng je een stem uit.

Naar onze bedrijfspagina op LinkdIn ->

  • Op onze Facebook-pagina hebben we een speciaal foto-album gemaakt met daarin de 4 genomineerde cv's van deze maand. Door de foto van je favoriete cv van een 'like' te voorzien breng je een stem uit

 Naar het fotoalbum op Facebook ->

De jury voor de cv van de maand mei verkiezing

Ook deze maand hadden we weer een zeer deskundige jury. De juryleden:

Bianca van der Weide recruiter bij SVB Sociale Verzekeringsbank
Fehim Nizam ervaren recruiter in het zorgdomein
Ilse Verweij HR Adviseur bij Dolmans
Maud van Turnhout Corporate recruiter bij KPMG Nederland
Nina de Bruin recruiter bij Kenonz
Tanja Holthuis HRM Adviseur Hogeschool Inholland / Inholland University of Applied Sciences
Xaviera van Ankeren Recruiter PRORENI BV
Zelf meedoen aan de cv van de maand verkiezing?

Wil je een keer zelf meedoen aan de cv van de maand verkiezing, dat kan natuurlijk. Deelname is gratis. Je kan meedoen door je cv te sturen naar info@SollicitatieLAB.nl. De inzendtermijn voor de juni editie sluit op maandag 21 juni 12.00 uur 's middags.

Meer informatie over het meedoen aan de cv van de maand verkiezing ->