SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Sylwia


Een aantal reacties van stemmers bij het cv van Sylwia


Het cv wijkt af van de gebaande paden en is zeer creatief.

Wat een vrolijk cv, mat haar 'I can do this'-houding gaat ze ver komen.

Sylwia is behulpzaam en eerlijk en verdient het om te winnen.

Dit cv onderscheidt zich door zijn kleurenschema en lay-out. 

Het er echt uitspringt qua layout en kleur
 

De feedback van de vakjury

Het cv oogt vrolijk en welwillend, matched met de profielschets die ze geeft.

Alles bij elkaar vind ik het cv toch te druk, misschien toch iets saaier/zakelijker maken. En dieper ingaan op je recente werkzaamheden, zodat duidelijk wordt wat je dagelijks doet/deed.

Vraag die bij mij achterblijft: Wat is je droombaan? 

Creatief? Jazeker! Het valt direct op, het is kleurrijk en haar creatieve karakter zie je gelijk terug in de lay-out van het cv. Ga je het cv snel vergeten? Nee. Kan het beter? Absoluut ja. Waarom? Het is niet overzichtelijk. Je moet je hoofd letterlijk draaien om alles te kunnen lezen en ik snap niet helemaal waarom de werkervaring niet onder elkaar is uitgelijnd. Daardoor oogt het cv rommelig en ik had graag iets meer uitleg gezien bij haar werkervaring. Het lettertype is ook relatief klein. Haar profielschets springt er wel uit, waarbij ze zelf haar kwaliteiten dik gedrukt laat terug komen. Een pluspunt! Al met al een cv met twee kanten.

Een vrolijk cv maar wel iets te kleurrijk.  Rommelige opmaak door de schuine lijn door het cv.

Ik heb zelden een vrolijker cv gezien. Al heeft Sylwia maar een kwart van de vrolijkheid, dan is zij vast een verrijking van elk team. Het cv geeft een goede vibes.

Foto en lettertype mogen wel iets groter. 

Eigenlijk bevat dit cv vele don’ts, maar op de een of andere manier stoort dit niet en zou ik Sylwia uitnodigen voor een gesprek. Het sterke van dit cv is dat het nieuwsgierig maakt en een hoge gunningsfactor heeft. Zit nog steeds te puzzelen hoe ze dit voor elkaar krijgt. Ik denk toch de goede vormgeving en kleur.

Terug naar de speciale cv van de maand pagina ->