SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van MarenTerug naar de startpagina cv van de maand ->


Feedback van de jury op het cv Maren

Krachtige foto, je geeft de lezer het gevoel dat je staat voor wie je bent. Echter met je handen over elkaar is het wel een gesloten houding.  Verder is je cv helder en duidelijk. Zit een goede structuur in. Wat ik zelf heel tof vond is dat de huisstijl van je cv doorgaat in je LinkedIn profiel! Mooi werk. Probeer meer creativiteit in je cv toe te voegen (Je bent een creatieve marketeer toch?) bijvoorbeeld de kleuren groen/blauw contrasteren heel erg met de witte vlakken. Wellicht kan je dit wat nuanceren. 

Je cv is mooi in balans de kleuren van de foto's passen mooi bij de kleuren van het cv. Dat heb je mooi afgestemd. Ik vind het leuk dat je een project uitlicht. Dat geeft een completer beeld bij wie jij bent en wat je belangrijk vindt.

Ik vind het blauw wel wat heftig en het is een wat harde kleur. Dus als ik kijk naar mijn persoonlijke smaak heeft deze kleur niet mijn voorkeur.

Het vormt een mooi geheel, cv ziet er goed verzorgd uit, leuk met bedrijfslogo’s gewerkt. Mijn tip zou zijn: zet de jaartallen iets kleiner neer. Deze krijgen nu wel heel prominent de aandacht en leidt af van waar het daadwerkelijk om gaat. En ik zou het stukje over de opleidingen op de eerste bladzijde zetten en wisselen met de referenties.

Mooie vormgeving. Duidelijk wat je wil en het is overzichtelijk. Tipje: Laat iemand een keer mee kijken naar spelfouten .

Leuk cv, leeft echt vanwege de kleur. Foto en  algemene omschrijving nemen wel erg veel ruimte in van de zo belangrijke eerste pagina. Cv nog eens goed na laten lezen door iemand die van origine nederlandstalig is. Er staan spelfouten in en sommige zinnen zijn niet logisch/vloeiend. Maar volgens mij heb je een buitenlandse achtergrond.

Leuk is "project uitgelicht", echter als je dit dan toch doet, zou ik meer informatie geven, wat heb ik gedaan?

Een combinatie van mooi ontwerp en  sterke inhoud. Je valt niet in algemeenheden, en dat zie je niet vaak.

Spelfoutje om te corrigeren (KERNCOMPETENCIES).

Je heb een opleiding in het buitenland afgerond, benoem daarom welk niveau de opleiding is volgens het Nederlandse systeem (MBO, HBO of WO).

Maak de link naar je LinkedIn profiel klikbaar.

Top in dit cv: Goed gekozen om een project uit te lichten, een gGoed gekozen profielfoto en een goede persoonsomschrijving waaruit duidelijk wordt wat welke bijdrage je kan leveren aan de organisatie.

Heel goed dat je je competenties hebt toegelicht ipv alleen de competentie te benoemen zoals vaak gedaan wordt. Ook sterk het voorbeeld van succesvolle projecten als toevoeging aan je taken. 

Stemmers op de website over het cv Maren

Overzichtelijk cv. Uniek en valt op

Het een stralende vrouw is en met een even helder cv.

Mooie grafische design.

Dit lijkt mij een prima dame, de gedrevenheid spat van het cv af.

Een mooi opvallend cv, met veel relevante informatie.