SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van RoosDe feedback van de jury bij het cv van Roos

  • Overzichtelijk en origineel cv. Het profiel waarmee ze begint, spreekt passie uit. De gerealiseerde projecten zijn duidelijk. Toch vind ik dit cv een minpunt hebben. Door het overzichtelijke in blokjes, heb ik goed overzicht, maar mis ik een beetje de inhoud. Ook is mij niet geheel duidelijk wat ze zoekt, of is dat ‘’mooie uitdaging”’? Of is dat wat ze bereikt heeft?
  • Leuke vormgeving van het cv en een duidelijke tijdlijn. Wat mij betreft wel te veel focus op vormgeving waardoor de inhoudelijke informatie minder is.
  • Roos heeft het over “mooie uitdagingen”. Maar wat zijn die uitdagingen dan? Zelfde met competenties en gerealiseerde projecten, wat zijn die?Je hebt wel heel veel focus op de tijdlijn en vormgeving waardoor de inhoud verloren gaat. Voeg die nog toe.
  • Ik vind de vormgeving van de werkervaring en opleidingen leuk! Ik zou die lay-out en kleuren doortrekken in het hele cv. En niet bovenaan cv met oranje komen. Algehele lay-out is toch rommelig en dat komt door die onderstreepte blokken. Die zou ik anders vormgeven. Tevens boven zin concreet vermelden voor welke rollen zij in aanmerking wil komen. Profiel mag van mij meer knallen en zou het kopje competenties hierin verwerken. Leuk om gerealiseerde projecten en mooie uitdagingen te vermelden maar ik zou die wel spannend maken met successen en cijfers. 
  • Origineel (de tijdslijnen in werk en opleidingen) en ook persoonlijk. Weet echter niet goed wat je waar hebt gedaan.
  • Originele indeling, dat valt op!  Ik vind je werkervaring wat moeilijk inzichtelijk, hoe lang je precies wat hebt gedaan, wat je nu doet etc. Terug naar de cv's van de andere genomineerden van deze maand ->