SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Mandi


Het cv van Mandi heeft in haar cv ook een leuk youtube filmpje.

De jury over het cv van Mandi

  • Het cv van Mandi ziet er netjes en overzichtelijk uit. Het geeft mij als werkgever echter niet zo veel informatie over wat Mandi’s toegevoegde waarde voor mij is als ik haar aan zou nemen. Met name over haar werkervaring zou ik veel meer willen weten. OokIk mis een beschrijving van haarzelf als persoon. De foto zou ik graag wat meer op inzoomen. Ik zie haar lichaam, maar zou liever de twinkeling in haar ogen zien, de uitstraling waarom ze bij mij zou willen werken. Mijn tip, laat meer van jezelf zien, want volgens mij heb je een schat aan ervaring en doe je ook bijzondere dingen lees ik op je linked in pagina.
  • Mooi overzichtelijke opbouw en kleurgebruik in het cv van Mandi. Toch een paar tips voor haar cv. Ik mis een stukje 'wie is Mandi en wat kom je brengen'. Ook lees ik liever eerst over werkervaring  en dan de opleidingen. De foto geeft onvoldoende zicht op 'de persoon Mandi'. Dat is jammer. 
  • Kort en duidelijk cv. De vaardigheden springen er meteen uit. Krijg door interesses een beeld van de persoon achter dit cv. Toch een paar tips. Het is niet duidelijk voor welke functie dit cv is gemaakt. Ik vermoed een voorkeur in de palliatieve zorg als dat zo is, dan zou ik dat een prominente plaats geven.
  • Geboorteplaats, Geslacht en  Burgerlijke staat  zijn wat mij betreft onbelangrijk, zegt namelijk niets over hoe zij haar werk doet. Mag van mij weggelaten worden. Voegt niets toe.
  • Opleidingen zijn niet a-chronologisch opgesteld. 
  • Overzichtelijk cv en ook visueel aantrekkelijk! 
  • Tip: schrijf bij werkervaring ipv functieprofiel dat je alle taken deed die van een verpleegkundige verwacht worden en als er verschillen in de taken zitten, schrijf die dan uit.
  • Tip: draai je opleidingen om, zodat de laatst gevolgde opleiding bovenaan staat. Voeg je cursussen toe aan je opleidingen en maak er het kopje “Opleidingen & Cursussen” van.
  • Tip: kijk nog eens kritisch naar hoe je je vaardigheden omschrijft. De vaardigheid “onbegrepen gedrag” moet zijn “omgaan met onbegrepen gedrag” en “revalidatie zorg” staat er twee keer op.


Zelf een keer meedoen? Stuur je cv naar info@SollicitatieLAB.nl ->

Naar de genomineerde cv's van deze maand ->