SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Lesly


Dit vinden de juryleden van het cv van Lesly

  • Kijk, hier word ik blij van! Dit cv ziet er verzorgd uit en leest erg prettig. Alles wat ik als selecteur wil weten/ terug wil zien in een cv is vermeld. Enig minpuntje zijn de “losse woorden” in diverse kleuren, dit komt voor mij te druk over in het bestand. Als Lesly het toch wil vermelden dan zou ze dit evt. in het rechtervak kunnen zetten onder bijvoorbeeld “Kenmerken” of “Kernwoorden.” 
  • Event ervaring en werkervaring zou ik persoonlijk omdraaien. Dit is overigens geen minpunt maar een tip, evenals het vermelden van maanden, bij de meest recente werkervaring mis ik het jaartal (en maand).
  • Helder doel, duidelijk dat je een rol als eventmanager zoekt. Denk ook eens na over een rol als officemanager. . De contactgegevens staan lekker kort, maar kan niet zien waar je woont, en of t logisch zou zijn je uit te nodigen voor een gesprek zonder door te klikken naar je Linkedin profiel. Goed dat op je LinkedIn profiel dezelfde foto staat. Slim dat je je cv als Titel je naam hebt meegegeven en daarbij de rol/vacaturenaam waar jij voor wil gaan noemt.
  • De zachte kleuren op het cv speken mij minder aan maar passen wel bij de kandidaat denk ik. De vraag is wel past het ook in de event-leisure branche? Nog een kleine tip; Breng evt.je foto in zelfde stijl als je cv.
  • Hier krijg ik energie van, een overzichtelijk en uitgebreid cv. Ze mag wel wat specifieker zijn: bijvoorbeeld heeft ze diploma’s van alle opleidingen, hoe goed spreekt ze welke taal. Nu  lijkt het alsof ze echt alles kan en daardoor ga je juist twijfelen. Ook blijven er een paar vragen openstaan: Waar woont ze? Wanneer heeft ze de events verzorgd? Ik mis jaartallen. 
  • Qua opmaak uitnodigend,  maar na goed doornemen zijn de data onduidelijk en ontbreken jaartallen. Dit resulteert bij mij dan in de conclusie:  onzorgvuldig. Dat is jammer want Lesly lijkt mij een prima kracht, maar bij een cv gaat het vooral om de inhoud.
  • Slim, je cv heeft de titel van de functie die je zoekt! Ik ben wel heel benieuwd of je alle talen beheerst op het zelfde niveau die je benoemt? Je werkervaring, geeft mij niet aan of dit bijv. allemaal in één periode afspeelde of dat je van ‘event naar event’ gaat. Ook denk dat ik dat je werkervaring nog een stuk concreter/inhoudelijk kan. Bijv. de bullit Regio Helmond, is niet echt ‘inhoudelijk’,  iets wat jij als event planner juist als taak hebt.
  • Een cv met een leuke foto, een duidelijke boodschap en echt persoonlijk. Het cv kan wel wat compacter en beginnen met ik in het profiel kan gemakkelijk worden omzeild.