SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van HelenaDe jury over het cv van Helena


  • Overzichtelijk cv  op 2 bladzijden en dat is prima gezien je werkervaring. Ook een mooie zakelijke foto. Soms is het cv iets te weinig concreet in taken , of onduidelijk wat je bijdrage is geweest. Ook niet duidelijk  wie je bent en wat je zoekt, kan wellicht nog iets concreter.
  • Vrolijk cv, je brengt echt je persoonlijkheid naar voren, erg leuk!  Compleet en overzichtelijk . De uitlijning in cirkels kan netter (zie bijv. spaans valt buiten de cirkel) en iets minder kleuren maakt het makkelijker leesbaar. Ik zou als dat mogelijk is ook  alle vorige werkgevers noemen.
  • Een origineel en door het kleurgebruik opvallend cv waarin de persoonlijkheid van Helena  goed uit de verf komt. Het cv ou nog iets ingekort kunnen worden. Bijvoorbeeld puntsgewijs de vrije tijdsbesteding in plaats van een tekst.
  • Het cv van Helena is wat mij betreft qua lay-out te rommelig met al die diverse kleuren. Tevens viel bij mij bij het uitprinten het format aan de linkerkant wat weg. Ik zou bij over mij/profiel: toevoegen wat wil ze nou echt? Voor welke rol kan ik je inzetten. Profiel overtuigd wat mij betreft nu onvoldoende. Qua werkervaring zou ik beginnen met wat ze nu doet. Dit komt nu als tweede aan bod. Daarnaast mis ik in het cv successen en cijfers. Ik vind de omschrijving wat zij in haar vrije tijd doet erg leuk.
  • 2003 tot heden is samengevat in 6 punten. 17 jaar samenvatten naar een paar zinnen lijkt mij dat je jezelf tekort doet. Verder lees ik veel abstracte begrippen en dat roept bij mij de vraag op: “Wat heeft ze nu precies gedaan.” Van mij mag het wat concreter.


Terug naar de cv's van de andere genomineerden van deze maand ->