SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Edward


Het cv van de maand februari

Het cv van Edward werd door de jury in februari uitverkozen tot het cv van de maand. Het cv van Edward doet aan het eind van het jaar mee aan de cv van het jaar 2020 verkiezing

Terug naar de cv's van de andere genomineerden van deze maand ->


De jury over het cv van Edward

 • Een duidelijke cv, waar de overtuiging van af spat, en daarnaast nog zoveel informatie geeft over hemzelf, zijn overtuiging, en zijn werkwijze, en dat allemaal op 1 bladzijde!. 
 • Dit cv geeft veel informatie over hemzelf, wie hij is, wat zijn werkwijze is, en wat hij wil. Ook mooi is het aparte kopje over zijn overtuigingen. Zet je jezelf wel mee neer. Ook handig de verwijzing naar linkedIn voor meer info.
 • De foto mag van mij we; professioneler/zakelijker. Ook mis ik ook persoonlijke info als adres/woonplaats/geboorteplaats.
 • Goed profiel (loopbaan buiten cv, duidelijke ervaring). Ik vind het cv niet mooi vormgegeven waardoor het heel onoverzichtelijk en  onprofessioneel overkomt. Je bent commercieel directeur dat mag je ook in je cv tot uiting laten komen. Zet bijvoorbeeld een professionelere foto op je cv. Je bent directeur, laat dat zien!
 • Je kan je vaardigheden beter uitwerken en concreet maken. Je hebt 16 jaar sales ervaring en flink wat omzet gegenereerd en veel betekend voor het bedrijf. Laat dat zien. Ik heb altijd geleerd dat het geen opscheppen is als het waarheid is. Wees trots op wat je bereikt hebt en laat dat zien! Licht ook je werkwijze beter toe waardoor een bedrijf als ze je cv zien meteen doorhebben wat ze met jou in huis halen!
 • Edward heeft een fris, modern, concreet en overtuigend cv opgesteld. Ik vind het een mooie lay-out met een aantrekkelijke linker balk. Hij vernoemt cijfers en successen in zijn profiel en werkervaring. Hij verwoord goed wie en met welke skills je als organisatie kan binnen halen. 
 • TIP: door het cv op 1 A 4 te zetten komt het te vol over. Ik zou het kopje met de tijdlijn weglaten zouden er meer dit verschijnt tussen de kopjes aan de rechterkant. Ten slotte wat is de legenda bij de balletjes bij de vaardigheden en talen? Hoe moet ik dat lezen? 
 • Een kort en krachtig cv, maar toch volledig. Wel vind ik dat het cv wat schreeuwerig over komt  en veel tekst op elkaar. Volgens mij ligt de oplossing in het verdelen over twee pagina’s en/of minder  lettertypes en kleuren  gebruiken. Je cv wint aan kracht met meer wit.
 • Compleet cv met veel informatie en dat allemaal op 1 pagina! 
 • Leuk dat je ook overtuigingen erop hebt staan, al zou ik er zelf 1 kiezen (komt krachtiger over).
 • Omdat je alles op 1 pagina hebt is het wel iets minder overzichtelijk, ik zou zelf bij werkervaring voor een aantal bullits kiezen met verantwoordelijkheden i.p.v. tekst, en zou zelf ook er wel voor kiezen nog iets meer werkervaring er op te zetten. Bijvoorbeeld . head of b2b Product Management is best wel relevant! Conclusie voor iemand met jouw ervaring mag je cv best op 2 pagina’s .