SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Deborah


Terug naar de speciale cv van de maand pagina met de cv's van de andere genomineerden ->


Commentaar en tips van de juryleden voor het cv van Deborah

Keurig verzorgd cv. De omschrijving van de taken vind ik wat wat saai verwoord. Zou zelf wat meer haar inbreng willen lezen. Referenties goed gedaan, kort en krachtig en de naam erbij van wie het commentaar gegeven heeft. Laat nog meer jezelf zien. Solliciteren is je onderscheiden.

Een goed cv, maar dat mag ik ook verwachten van dit vakgebied. Zie wel een spelfout. Laat je cv altijd nog even door iemand anders lezen. Leuk en goed gebruik van quotes, geeft kleur aan de persoon. Samenvatting is spot-on. Onduidelijk of strategisch advies ook buiten de arbeidsmarkt gaan, ben ik benieuwd naar. Ik zou zeker het gesprek met haar aan gaan, als ik een passende vacature zou hebben.

Rustig cv met een goede sprekende foto. Leuk die referenties, dat geeft een beeld over de kandidaat. Als ik heel  eerlijk ben vind ik de standaard opbouw een beetje saai. Zou iets spettender mogen.

Keurig verzorgd cv. Omschrijving taken wat saai verwoord. Zou zelf wat meer haar inbreng willen lezen. Referenties goed gedaan, kort en krachtig en de naam erbij van wie het commentaar gegeven heeft.
Heldere en krachtige lay-out en fijne schrijfstijl, quotes in cv ook erg sterk. Jammer van het schrijffoutje bij RecruitNow “medewerk”.

Het cv van Deborah heeft een verzorgd en overzichtelijke lay-out. Alleen door het kleurgebruik krijgt het cv een saai tintje. Jammer dat ze de opleidingen onder de cursussen heeft vermeld en geen datums bij de cursussen heeft aangegeven.

Duidelijk haar taken en verantwoordelijkheden opgeschreven. Ook leuk,  de korte ‘referenties’ op het cv. Visueel leuk opgemaakt, pagina 2 ook m.b.t. haar skills en tools. Haar samenvatting begint direct met wie ze als professional is, heel sterk.

Ik mis wat ze graag zou willen doen. De Skills zijn zoveel dat ik nieuwsgierig wordt of dit niet het gehele communicatievlak beslaat en of het daarom minder relevant is.