SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Claudia


Terug naar de speciale cv van de maand pagina met de cv's van de andere genomineerden ->


Commentaar en tips van de juryleden bij het cv van Claudia

Mooi cv. Een paar kleine puntjes: Het lijkt alsof bepaalde zinnen uit “uitvullen”staan. Persoonlijk vind ik dat niet mooi
Werkzaamheden als kassamedewerker zijn wat mij betreft overbodig. Ik zou het profiel meer toeschrijven naar je ervaringen in en drive voor de vastgoedomgeving. Wat is ZIN Inspiratielab? Licht dit toe. Tot slot een een leuke vondst bij Talen.

Leuk cv. Humoristische details. Goed gebruik maken van de Icoontjes. Origineel. Geeft een beeld van hoe ze is.

Erg leuk dat je haar persoonlijkheid en creatief schrijven terug ziet in de profielschets in “schakelen tussen mijn boeren-overall en mantelpakje”. Ook fijn dat alle persoonsgegevens vermeld zijn. Ook mooi dat ze in de ondertitel direct laat zien in welk gebied ze als professional actief is.

Toch een paar tips. Het wordt mij niet duidelijk wat ze nu eigenlijk wil, probeer dit duidelijker aan te geven. In haar profielschets komen veel algemene eigenschappen naar boven maar buiten het boerenleven heb ik nog geen beeld bij Claudia, hij mag specifieker of unieker. Solliciteren is tenslotte onderscheiden.

Het cv van Claudia valt op. Leuk zo’n moderne en kleurrijke lay-out. Ze heeft gebruik gemaakt van humor en icoontjes. Top. Het oogt wel een beetje erg rommelig door de verschillende kleuren, de verschuivingen in de tekst en witregels die verspringen etc.  Consistentie kan, wat mij betreft beter in dit cv.

Een mooi compact cv, foto spreekt aan (open).   Wat ze zoekt is me niet helemaal duidelijk (stage, bijbaan, vast?) en i.p.v. “geen probleem” in de intro zou ik dit positief draaien door bijv. “Ik schakel net zo makkelijk tussen mijn overall als mijn mantelpak.”

Leuk cv. Humoristische details. Goed gebruik maken van de Icoontjes. Origineel. Geeft een beeld van hoe ze is.

Compleet, kleurrijk, sprekend cv. Mooie strakke layout, overzichtelijk. Leuk met symbolen bij personalia en basisvaardigheden. Kort en krachtig, goede foto. Achtergrond leidt niet af. Alle benodigde info is aanwezig.