SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Brenda


Terug naar de speciale cv van de maand pagina met de cv's van de andere genomineerden ->


Commentaar en tips van de juryleden bij het cv van Brenda

Het cv ziet er goed verzorgd uit, maar wat mij betreft te veel tekst, waardoor ik een beetje afhaak. Referenties zijn een leuke touch, maar ook hier geldt houdt het kort. Ook ben ik wel benieuwd wie deze referenties hebben gegeven. Wil je het anoniem houden geef dan iets aan als 'collega' of 'leidinggevende'.

Een cv met een jonge “frisse”uitstraling. De referenties geven wel veel kleuring aan Brenda maar is teveel tekst. Afhankelijk van de rol zou ik wat meer structuur aanbrengen. Nu wel erg veel bullets. Maar wanneer ik een functie zou hebben, zou ik zeker het gesprek aangaan.

Nette foto, strakke opmaak en ze benoemt de resultaten waar ze trots op is binnen een bepaalde werkgever. Ook laat ze in haar werkervaring haar sterke punten terug komen, heel sprekend allemaal. Ook een fijne profielschets. Ze geeft duidelijk aan waar haar kracht ligt en wat ze voor rol wil in de toekomst. Toch twee tips/opmerkingen. De specifieke hobby’s en interesse kunnen afschrikken. De referenties zijn vermeld maar er wordt niet duidelijk wie ze gegeven heeft. 
De lay-out is opvallend, verzorgd en overzichtelijk. Ze heeft een heldere profielomschrijving.

Leuk dat ze haar hobby’s en interesses heeft uitgeschreven. Jammer van de witte pagina en het gebruik van kleine letters bij de opsommingen. De referenties hadden ook iets korter gemogen

Sterke lay-out en opbouw van het cv, duidelijk en compleet met heldere resultaten.  De hobby’s en interesses zou ik op pagina 2 zetten.

Het cv ziet er goed verzorgd uit, maar wat mij betreft, teveel tekst, waardoor ik een beetje afhaak. Referenties zijn leuke touch, maar ook te lang en ze zijn anoniem, wat ik wat minder sterk vind.

Compleet en verfrissend cv. Verzorgd, kleurrijk, speels en een goede foto. Minpuntje vind ik hoe je met competenties omgaat.  De competenties staan opgesomd in een overzicht en deels ook in het profiel. Dubbel is niet nodig. Ik zou eerder met voorbeelden komen waaruit blijkt dat je over deze competenties beschikt.