SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Bart 


Terug naar de speciale cv van de maand pagina ->


Dit vonden de stemmers op de website van het cv van Bart

Ziet er strak uit en duidelijk. Een overzichtelij met een nette uitstraling, niet te druk.

Bart is een topper!

Mijn nr 1 en 2 liggen erg dicht bij elkaar. Erg overzichtelijk, mooie lay-out. Maar het cv van Bart is iets rustiger bij de eerste scan. Dus: overzichtelijk, mooie lay-out en niet te druk.

Overzichtelijk, alles op 1 pagina.


De feedback van de juryleden bij het cv van Bart

Tips

Duidelijker maken waar hij in een nieuwe baan naar toe wil en waar zijn kracht ligt.

Hele cv is mij nog te algemeen. Het is mij niet duidelijk waar zijn expertise ligt en dus niet waar ik hem voor kan inzetten. Een voorbeeld: “Uitbouwen productportfolios nav wensen van klanten” Geen idee wat dat is? Heeft hij drie extra zinnen moeten typen of heeft hij nieuwe producten ontworpen? Dit soort zaken wil ik dus weten, probeer je meer te onderscheiden in je cv. 

Opleidingen in andere volgorde dan werkervaring. Ik heb een voorkeur voor de meest recente werkervaring en opleiding bovenaan, maar wes in ieder geval consequent.

Werkervaring wel van recent naar oudste gezet, alleen de opleidingen niet. Dit zou ik ook in dezelfde volgorde noteren.

Misschien kun je het stukje hobby’s iets persoonlijker maken door ook te vertellen waar je dan het liefst naar toe reist? Wat is je favoriete boek? Of wat voor sport doe je? Hiermee voeg je meer persoonlijkheid toe aan je cv.

Eigenlijk ontbreken alleen referenties in dit cv. Wel vind ik het cv erg zakelijk. Bart geeft weinig persoonlijke zaken bloot, wanneer hij dit wel doet zal zijn cv aan kracht winnen.

Sporten is wel heel algemeen geformuleerd en zegt niet zoveel. Ik zou hier concreter neerzetten wat je voor sport doet, dan wordt het wat persoonlijker. Kleinigheidje: tussen de cijfers en letters van de postcode een spatie neerzetten. 

Profiel heel kort en heel zakelijk. Alles heel abstract geschreven en weinig persoonlijke touch. Ik denk dat je daardoor jezelf tekort doet. Laat meer van je zelf zien en dan is het echt een top cv.

Top

Mooie en duidelijke opmaak cv, kort maar krachtig.

Een cv met een prima layout.

Kort en krachtig cv.

Duidelijk en overzichtelijk cv.

Rustig kleurgebruik, ziet er professioneel uit. Heel overzichtelijk, superfijn om te lezen!

Een cv met verzorgde opzet. Ook blijkt zijn trouw aan bedrijven waar hij gewerkt heeft.

Het cv trok mij meteen aan. Overzichtelijk en compact. Knap om een cv van 1 pagina te maken en dat er niet overvol uitziet. Ook leuk om vaardigheden en taal met sterren aan te geven.

Goed overzichtelijk cv.