SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van AnidaDe jury over het cv van Anida

  • Mooi overzichtelijk cv,  goed dat het op 2 bladzijden past, kleurstelling mooi. Helder haar werkervaring beschreven. Mij is niet duidelijk wat ze precies zoekt. 
  • Tips: Ik zou haar profiel iets krachtiger neerzetten, iets meer overtuiging erin. De volgorde van het cv, zou ik veranderen. ik zou eerst profiel, vervolgens werkervaring en dan opleiding doen
  • Het oogt allemaal heel fris en overzichtelijk, mooi en fijn rustig gebruik van kleur. Ook een  leuke foto er bij. Je profieltekstje zou ik alleen bovenaan zetten waardoor de lezer meteen weet wie je bent. Ook de competenties kun je duidelijker neer zitten.
  • Je bent projectmanager bij the choir company. Wat heb je daar gedaan? Welke projecten heb je gemanaged. Hoe heb je dat aangepakt? Dat wil ik weten. Kortom, je werk iets uitgebreider uitlichten middels de STAR methodiek.
  • Het cv van Anida heeft een mooie lay-out en is overzichtelijk. Zij mist alleen concretisering in haar profiel en werkervaring van cijfers en successen. Eigenschappen in linker balk zou ik toevoegen aan profiel. Met het profiel beginnen boven aan het cv, maakt je cv krachtiger. In het profiel ook beschrijven voor welke rollen ik je kan inzetten. Apart dat ze haar huidige werkervaring bij een nevenactiviteiten zet? Hoe zit dat precies? Roept vragen op. Ten slotte wat is de legenda bij de balletjes bij de vaardigheden en talen? Hoe moet ik dat lezen? Als je ergens niet over beschikt dan weglaten.
  • Netjes en overzichtelijk cv, alles wat ik wil weten staat erop. De kleurstelling is wat saai, maar wel passend bij de foto. Dus wel over nagedacht. Samenvattend:  Ziet er heel goed uit, maar is wat meer standaard, laat meer van jezelf zien, je bent het vast waard.
  • Top cv! Compleet, overzichtelijk, makkelijk te lezen.


 

Winnaar van de publieksprijs

Het cv van Anida won in februari de publieksprijs en mag aan het eind van het jaar meedoen aan de cv van het jaar 2020 verkiezing.

Terug naar de cv's van de andere genomineerden van deze maand ->