SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van de maand juni

Het cv van Denise werd door de jury verkozen tot het cv van de maand juni 2019. Even speciale aandacht voor hoe Denise bij het kopje "in de media" (bladzijde 2 linksonder) met een quote uit "Autoweek Classics" direct een heel persoonlijk en goed beeld van zichzelf neerzet. Een mooi voorbeeld hoe je een hobby in je cv kan gebruiken.


Wil jezelf ook een keer meedoen met de cv van de maand verkiezing? Stuur dan je cv naar info@SollicitatieLAB.nl

Meer info over het meedoen aan het cv van de maand -> 

Naar de genomineerde cv's van deze maand -> 


Het cv van DeniseDit vinden de juryleden van het cv van Denise

  • Een overzichtelijk, makkelijk leesbaar cv, alles wordt duidelijk benoemd, van omschrijving van jezelf tot wat je zoekt als persoon. Eigenlijk helemaal niks op aan te merken op deze CV ! Perfect en ideaal voor een recruiter om snel een beeld van je te krijgen ! Goed werk Denise!
  • Overzichtelijk en makkelijk leesbaar cv. Ook mooi het beschrijven van de referentie en duidelijk waar je naar op zoek bent . Misschien nog een tip: combineer dit met 'over mij' en maak hier 1 profiel van waarmee je opent.
  • Het is erg veel, de 2 pagina's hoeven niet perse vol op jouw punt in je loopbaan.
  • Zeer overzichtelijk/ rustig cv. (goede layout) Leest zeer prettig. Ook leuk, het inkijkje in Denise haar leven m.b.t. haar Ford Mustang, heel stoer / leuk, maakt nieuwsgierig. Tip: wat ik zoek mag van mij wel boven aan je cv, gezien dat nu van toepassing is. Het stukje ' over mij zelf' mag nog wel iets krachtiger, vind ik.
  • Dame met veel ervaring ondanks haar jeugdigheid. Ook vrijwilligerswerk is congruent met haar huidige opleiding en wens. Heel compleet cv en toch met veel lucht in de tekst. Foto mag iets volwassener.
  • Opmaak van het cv is goed, “Het cv smoelt goed” noemen wij recruiters dat. Ook de schrijfwijze bevalt me, namelijk kort en bondig. De nieuwsgierigheid is gewekt en zou deze dame zeker uitnodigen en bovendien heeft het cv een hoge gunfactor. Om toch een paar tips te geven: Ik zou ‘Interesses’ en ‘In de media’ bij elkaar zetten. Verder blijft er eigenlijk nog 1 vraag over: ‘Waarom heeft zij nog geen vaste baan bij het ZGV?” Als daar een specifieke reden voor is, zou ik die wel toelichten.