SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Zeth


Feedback van de jury bij het cv van Zeth

 • Het cv springt eruit door het kleurgebruik. Het cv oogt netjes, leesbaar en heel overzichtelijk. De foto vind ik niet echt geschikt voor op een cv, tenzij hij solliciteert voor een modellenfunctie. Wat bedoelt hij met de …? Goed dat hij een toelichting geeft voor de periode waarin hij niet gewerkt heeft.
 • Tips voor het cv van Zeth: Gebruik een andere foto. Herschrijf het stukje over jezelf, de tweede zin loopt niet. Waarom geef je balkjes bij de door jezelf gekozen competenties en eigenschappen? Ik neem aan dat je degenen noemt waar je goed in bent / die positief zijn. Ik zie liever een uitwerking van je competenties.
 • Mooie opmaak van het cv, passend bij de branche. De werkzaamheden zijn duidelijk omschreven en ook duidelijk de resultaten in getallen vermeld.
 • Overzichtelijk en prettig cv om te lezen, maakt ook zeker kennis en kunde duidelijk. Burgerlijke staat is niet relevant en zou ik verwijderen.  Wellicht zijn er geen additionele vakgerichte cursussen gevolgd, maar als deze er wel zijn zou ik ze zeker benoemen even als hobby's.
 • Uitleg van het gat in je cv is verhelderend, maar heeft en wat negatieve lading. Suggestie: ‘Nu ik hersteld ben zie ik er naar uit om weer aan het werk te gaan.’ Wellicht zit je momenteel niet stil en netwerk je veel en onderneem je andere activiteiten om weer aan het werk te kunnen. Je zou dit als "werkervaring" op kunnen nemen, zodat je kan laten zien dat je actief bent, indien dat het geval is.
 • Mooie, opvallende cv met een persoonlijk tintje, ik hou er van!
 • Ik zou je functie net zo belangrijk maken als de organisatie waar je werkt. Snap in deze branche dat de organisatie ook belangrijk is, maar je functie als retailmanager hoeft niet ondergeschikt te zijn aan de organisatienaam.
 • Gewaagd, eerlijk & dapper je uitleg onderaan en denk ook verhelderend. Maar, ik zou hem iets positiever schrijven. Dat je na deze herstel periode bruist van de energie, up to date bent qua vakkennis en staat te ‘trappelen’ om je kennis en kunde bij een werkgever in te kunnen zetten in de mode/ make up branche (ipv ik ben het meer dan zat…).
 • Ook mis ik wat je het liefst zou willen, is de branche belangrijk of de functie. Is het verkoop of make up artist?
 • Bij de competenties, je kleurenschema, bij mij valt het ‘gouden’ deel meer op, terwijl dat juist andersom moet zijn lijkt mij. Ik lees het eerder als 20 % inlevingsvermogen i.p.v. 80% (maar kan ook omdat ik een lichte kleurenblindheid heb)…toch iets om over na te denken.
 • De foto vind ik echt te vaag. Ik zou echt kiezen voor een andere uitstraling richting een nieuwe werkgever. Het cv heeft een strakke lay out en een goede omschrijving van de  werkzaamheden.
 • Door de niet professionele foto (is dat een nette term om het te omschrijven) ben ik in eerste instantie niet toegekomen aan het lezen van zijn cv. Op zich mooi verwoord en duidelijk, maar door die foto zullen veel mensen afhaken en dat is jammer.