SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Vincent

Het cv van Vincent is een zogenaamd infographic cv. Als SollicitatieLAB hebben we altijd een beetje moeite om zo een cv goed weer te geven. We tonen je eerst de totale infographic en hebben het daarna opgeknipt in 3 (leesbare) delen. Wil je het hele cv van Vincent zien inclusief doorklik mogelijkheden/ Ga dan naar zijn website: www.vincentmirck.nl/wie-ik-ben/Dit vinden de stemmers op de website van het cv van Vincent

  • Fris, helder & overzichtelijk. Netjes maar toch niet te formeel.
  • Dit cv een hele mooie mix bevat van (een persoonlijke) video en mooie vormgeving. Vooral de video vind ik erg aansprekend. Heel erg inspirerend en het bevat leuke visuele elementen.
  • To the point. De Video-cv biedt echt toegevoegde waarde. Origineel, creatief en toch bondig. Geeft heel goed de persoon weer die Vincent is.
  • CREATIEF met hoofdletters.


Feedback van de jury bij het cv van Vincent

  • Je cv wordt direct persoonlijk op een informatieve manier, zowel door jouw eigen introductie, de rap-video, als de referenties, de skills (goed format!), nevenactiviteiten en ten slot het interview & portfolio. De werkervaring staat lay-out technisch fijn, de hyperlinks naar content bieden ook meerwaarde. Je cv biedt via de links mogelijkheid om uren te dwalen in je werk, maar het cv zelf is zeker to-the-point en geeft mij het idee dat elk element positief bijdraagt aan jouw verhaal.  Het enige verbeterpuntje is dat mij niet duidelijk wordt welk soort uitdagingen jij beschikbaar bent.
  • Heel leuke creatieve video, geeft goed beeld van Vincent met humor. Je kan goed doorklikken naar Linkedin en andere sociale media. Het cv  geeft ook heel goed de behaalde resultaten weer.
  • Klein minpuntje te kleine foto  en cv oogt een beetje rommelig.
  • Als ik heel eerlijk ben, ben ik niet zo van de infographic cv's, maar het cv van Vincent is daar een uitzondering op. Op een duidelijke wijze laat hij als communicatie specialist zien wat hij kan. Daar waar veel infographics een zoekplaatje worden is het cv van Vincent logisch vormgegeven en druipt de creativiteit er van af.