SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Saskia


 De juryleden over het cv van Saskia

 • Een cv met een  nette opmaak: strak, clean, overzichtelijk en rustige kleuren. Een cv met een helder voorstel-stukje en belangrijk je kan duidelijk alle informatie vinden die je wilt voor een beoordeling. Wel  heel veel witregels waardoor het cv langer is dan nodig. Verder nog een tip: Benoem kort een aantal behaalde successen bij recente werkgevers; dat zegt meer dan een kort lijstje taken.

   
 • Goede foto, mooi kleurgebruik en de eerste pagina is heel strak. Ik vind het cv wel te lang,  2 pagina's is meer dan genoeg en  teveel witregels komt , wat mij betreft slordig over.
 • Dit cv oogt strak, goed design, heldere uitleg en overzichtelijk! In één blik duidelijk wat ze heeft gedaan. Gewoon een heel goed cv, als ik dan toch één kritische noot mag geven, dan is het haar ‘uitspraak’. – In heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan ‘- . Dat is een uitspraak van iemand anders. Als het haar favoriete uitspraak is, dan zou ik dat letterlijk in het klein erbij zetten.
 • Erg overzichtelijk en mooi cv. Voelt zelfs een beetje chique aan. De quote in het cv opnemen vind ik het ook erg persoonlijk maken. De quote zelf alleen is niet heel erg origineel, want die ben ik al vaker tegengekomen. Ben wel benieuwd waarom ze dan voor deze kiest en of ze daar een aantal voorbeelden bij heeft, Ik vind het cv wat lang en iets teveel open ruimtes hebben, dat is zonde. Als ze hem iets inkort bij elke functie en minder regels er tussen laat past het makkelijk op 3 pagina's.
 • Saskia haar cv is rustig en overzichtelijk, op de eerste pagina is in één opslag duidelijk wat haar profiel is. Dit is goed neergezet. In de pagina’s erna wordt er verder op ingegaan op haar werkervaring, ook dit is overzichtelijk en duidelijk omschreven.  Kortom: goed cv, wat prettig leest.
 • Een cv met een mooie opmaak, foto past goed. Netjes, duidelijk en overzichtelijk cv. Ik zou Frans en Duits bij vaardigheden & talen  verwijderen, heeft geen meerwaarde zoals het nu is omschreven.
 • Het cv van Saskia is voor mij de ideale combinatie van design / inhoud. Alles is helder wat mij betreft, alleen had die foto niet gehoeven
 • Overzichtelijk en ook een persoonlijk cv, alleen bij de laatste 2 werkervaringen geen maanden toegevoegd, alleen jaartal. Uit haar cv komt ze op mij over dat ze heel duidelijk zal zijn in haar communicatie etc. Ik zal alleen niet met afkortingen werken in een cv.
 • Lekker overzichtelijk, infographics met goede voorbeelden. Goede foto. Weet goed wat ze wil en dat goed te verwoorden. Een powervrouw, dat zie je zo. Ik ben direct enthousiast.
 • Een cv met mooie teksten, maar de letters mogen groter.